Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτόνομα στις εκλογές ο ΛΑΟΣ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος - Σε φορτισμένο κλίμα έγινε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, ενώ αποχώρησε ο Θ. Πλεύρης.

  • Real.gr
Αυτόνομα στις εκλογές ο ΛΑΟΣ
Μετά το τέλος της κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας και της πρώην Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑΟΣ, από το Γραφείο Τύπου ΛΑΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με συντριπτική πλειοψηφία η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος σε κοινή συνεδρίαση με την πρώην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ, απεφάσισαν την αυτόνομη κάθοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Η πρόταση του κ. Σαμαρά, κρίθηκε προσχηματική, από τη στιγμή που παράλληλα με τον διάλογο σε επίπεδο κορυφής, υπογείως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση προσεταιρισμού στελεχών του ΛΑΟΣ, έναντι προσωπικών ανταλλαγμάτων».



Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ η σύσκεψη έγινε σε αρκετά φορτισμένο κλίμα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης, ο κ. Θανάσης Πλεύρης αποχώρησε αφού προηγουμένως διατύπωσε τη θέση του, ότι θα πρέπει να υπάρξει ανάγκη σχηματισμού ενός κεντροδεξιού φιλολαϊκού μετώπου προκειμένου να μη γίνει σε καμία περίπτωση πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το λόγο πήραν αρκετά στελέχη του ΛΑΟΣ και εξέφρασαν τον προβληματισμός τους για την στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα στις επερχόμενες εκλογές και για το τι μέλλει γενέσθαι από τη στιγμή που έχει γίνει πρόσκληση επανένωσης της κεντροδεξιάς από τον Αντ. Σαμαρά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v