Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΣΡ: ”Πάγωσε” τρία πιστοποιητικά διαφάνειας

Τρεις αιτήσεις για χορήγηση πιστοποιητικού διαφάνειας των εταιριών Avin, Παντεχνική και Ιόνιος ”πάγωσε” χθες το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής.

ΕΣΡ: ”Πάγωσε” τρία πιστοποιητικά διαφάνειας
Τρεις αιτήσεις των εταιριών Avin, Παντεχνική και Ιόνιος για χορήγηση πιστοποιητικού διαφάνειας ”πάγωσε” χθες το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής.

Στην περίπτωση της Avin, εταιρίας συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη που διεκδικεί την τροφοδοσία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με πετρέλαιο, η Ολομέλεια του Συμβουλίου εξέφρασε επιφυλάξεις για την οικονομική αυτοτέλεια μέλους της οικογένειας αυτής, ενώ ζήτησε την προσκόμιση περαιτέρω στοιχείων.

Σε ό,τι αφορά την Παντεχνική, το Συμβούλιο ζήτησε επιπλέον στοιχεία προκειμένου να πειστεί ότι ο κ. Σαραντόπουλος έχει αποχωρήσει από το μετοχικό κεφάλαιο της εφημερίδας Απογευματινή, ενώ για την κοινοπραξία Ιόνιος εξετάζεται το κατά πόσον η μικρή συμμετοχή του Ακτωρα στο κεφάλαιό της, θα αποτελέσει εμπόδιο για την έκδοση πιστοποιητικού.

Το θέμα της έκδοσης των τριών πιστοποιητικών αναβλήθηκε προκειμένου να συζητηθεί από την Ολομέλεια της επόμενης εβδομάδας.

Εξάλλου, πιστοποιητικό έλαβε η τεχνική εταιρία Βασίλειος Βλασταράς προκειμένου να προχωρήσει στην κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Αλλόνησο. Αρχικά, υπήρξε εμπλοκή με τον κ. Βλασταρά η τρίτη εξαδέλφη της γυναίκας του οποίου είναι διευθυντικό στέλεχος στον ραδιοφωνικό σταθμό Best.

Τελικώς, ο κ. Βλασταράς αφού εμφανίστηκε ο ίδιος στο Συμβούλιο, παρείχε στοιχεία για την οικονομική του αυτοτέλεια και έλαβε το πιστοποιητικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v