Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Το ευρώ μπορεί να προστατεύσει περισσότερο την κοινωνική συνοχή»

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, παρομοίωσε με πυρηνικό ολοκαύτωμα ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ.

  • Real.gr
«Το ευρώ μπορεί να προστατεύσει περισσότερο την κοινωνική συνοχή»
Με πυρηνικό ολοκαύτωμα παρομοίασε ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δεν μπορώ να φανταστώ την Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ, αυτά που θα επακολουθήσουν θα είναι πυρηνικό ολοκαύτωμα» είπε, ενώ σημείωσε επίσης ότι εάν αυτό συμβεί, η χώρα θα αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις. «Το ευρώ μπορεί να προστατεύσει περισσότερο την κοινωνική συνοχή από οποιαδήποτε άλλη επιλογή μας».

Αναφορικά με την πρόσκληση Σαμαρά για την επανένωση της κεντροδεξιάς, ο κ. Λυκουρέντζος έκανε λόγο για ειλικρινείς προθέσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι «η πρωτοβουλία αφορά κάθε ηγετικό στέλεχος της παράταξης, όπου κι αν βρίσκεται».

Σχετικά με το εάν είναι αισιόδοξος πως θα υπάρξει τελικά μια κυβέρνηση συνεργασίας, ανέφερε: «Υπάρχει πάντα ελπίδα να σχηματιστεί κυβέρνηση στη χώρα από τις δυνάμεις εκείνες που επιμένουν στην παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη ζώνη του ευρώ».


Ακούστε τί είπε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v