Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόσκληση Σαμαρά και στον Καμμένο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματός του εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και κάλεσε όλα τα κόμματα της Κεντροδεξιάς, εντός κι εκτός Βουλής, σε συστράτευση.

  • Real.gr
Πρόσκληση Σαμαρά και στον Καμμένο
«Ο ελληνικός λαός δεν έδωσε εντολή για να βγει η χώρα από το ευρώ ούτε για να διαλυθεί η χώρα» είπε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγες ώρες πριν τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Α. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του, λέγοντας ότι ο Α. Τσίπρας ζητά την κατάρρευση, την πτώχευση και την έξοδο της χώρας από το ευρώ. «Αυτό θέλουν και ορισμένοι Ευρωπαίοι, να θέσουν τη χώρα εκτός ευρωζώνης. Και αυτό το παιχνίδι παίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τις επόμενες ημέρες όπως αποκάλυψε και το real.gr ο Α. Σαμαράς θα πάρει πρωτοβουλία για τη δημιουργία κεντροδεξιού ευρωπαϊκού μετώπου στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το κόμμα του Πάνου Καμμένου. «Καλώ όλους τους πολίτες της Κεντροδεξιάς αλλά και τα κόμματα που βρίσκονται εντός κι εκτός Βουλής να διασφαλίσουν τα κεκτημένα δεκαετιών. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να δώσουμε το αίσθημα ασφάλειας που λείπει από τον κόσμο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v