Χρυσοχοΐδης: «Θέμα ηγεσίας δεν τίθεται»

«Ο σημερινός πρόεδρος είναι 40 ημερών», ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.



  • Real.gr
Χρυσοχοΐδης: «Θέμα ηγεσίας δεν τίθεται»
«Η ανοχή είναι πλήρης και η υποστήριξη είναι πλήρης σε ενέργειες θετικές, αν όμως βρεθεί σε αδιέξοδο, έχει και την ευθύνη για την μελλοντική τύχη της χώρας», ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ορισμένες επαγγελίες οι οποίες εγκρίθηκαν από ένα τμήμα του λαού. Υποθέτω ότι από την ώρα που θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις ενδεχομένως από την αριστερά, θα επιχειρήσουν να αλλάξουν αυτήν την πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας θα πάει να διαπραγματευτεί, θα καταγγείλει το μνημόνιο και στη συνέχεια θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση. Θα υπάρξει μια σειρά συνέπειες, για να δούμε με ποιον τρόπο θα υλοποιηθεί αυτή η πολιτική. Εκεί λοιπόν θα κριθεί αν αυτή η πολιτική είναι επωφελής ή όχι».

Σε ερώτηση για τις ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου για το χαμηλό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής, ο Χρυσοχοΐδης τόνισε: «Θέμα ηγεσίας δεν τίθεται. Ο σημερινός πρόεδρος είναι 40 ημερών».


Ακούστε τι δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v