Ευ. Βενιζέλος: "Περιμένουμε να δούμε που πηγαίνει η χώρα"

(VIDEO) Στο 8ο Δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος. Αναλυτικά τι δήλωσε.

  • Real.gr
Ευ. Βενιζέλος: Περιμένουμε να δούμε που πηγαίνει η χώρα
Στο 8ο Δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος. Αμέσως μετά την έξοδό του από αυτό δήλωσε:«Σήμερα είναι πιο κρίσιμη μέρα για τη χώρα, για τη φυσιογνωμία της, η ψήφος του λαού μάς αφορά και περιμένουμε την κρίση του με απόλυτο σεβασμό».



Η δήλωση του Ε. Βενιζέλου

"Σημερα είναι η πιο κρίσιμη μέρα για τη χώρα, για την πορεία της, τη φυσιογνωμία της, μετά το 1974. Οι Έλληνες πολίτες ξέρουν ότι σήμερα αποφασίζουμε. Δεν έχουμε στην Ελλάδα εκλογές σε δύο γύρους, ένα γύρο εκτόνωσης κι ένα γύρο απόφασης.

Μιλήσαμε στον ελληνικό λαό με ειλικρίνεια, είπαμε όλη την αλήθεια, οι πολίτες γνωρίζουν πλήρως τις καταστάσεις, τα προβλήματα, τους κινδύνους, τις προοπτικές. Η ψήφος του λαού προφανώς μας αφορά και περιμένουμε την κρίση του με απόλυτο δημοκρατικό σεβασμό.
Η σημερινή όμως ψήφος, η σημερινή απόφαση του λαού, αφορά τον ίδιο τον πολίτη, την οικογένειά του, τα παιδιά του, το μέλλον του. Αυτό που θα προκύψει από την κάλπη θα μας προσδιορίσει, προσδιορίζει τον τρόπο που θα ζήσουμε.

Άρα, περιμένουμε να δούμε πού πηγαίνει η χώρα και ελπίζουμε πραγματικά πως ο λαός θα κρίνει με ιστορική συνείδηση, έχοντας υπολογίσει τα πάντα με ψυχραιμία, με κοινή λογική και με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον"




ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v