Βενιζέλος: "Κρίνεται η παραμονή μας στο ευρώ"

(VIDEO) Το διακύβευμα των εκλογών έθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την επόμενη μέρα των εκλογών. «Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός», υποστήριξε. Οι βολές για τη Ν.Δ. και τα κόμματα της αριστεράς.

  • Real.gr
Βενιζέλος: Κρίνεται η παραμονή μας στο ευρώ
Το διακύβευμα των εκλογών έθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Σύνταγμα. Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έχει ρεαλιστικό σχέδιο, το μόνο που οδηγεί στην υπέρβαση του Μνημονίου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να οδηγηθεί στον εκφασισμό, ενώ τονίζοντας ότι «κανείς πλέον δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει», υπογράμμισε ότι «την Κυριακή κάθε πολίτης που θέλει να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ πρέπει στην κάλπη να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ».



 «Την Κυριακή κρίνεται η παραμονή μας στην Ευρώπη και στο ευρώ ή θα μπούμε σε περιπέτειες και θα οδηγήσουμε σε περιπέτειες την χώρα». Επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ θα συνεργαστεί με φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο και δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός».



Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση τόσο εναντίον του Προέδρου της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ «Ο κ. Σαμαράς απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι τον διάλογο. Δεν έκανε αυτοκριτική, δεν είπε κουβέντα, ούτε ο προκάτοχος του Κώστας Καραμανλής για τα όσα έκανε η κυβέρνηση του το 2009»



Ο κ. Βενιζέλος επέκρινε επίσης και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α μιλώντας για «μικρόβιο αλαζονείας που μεταδίδεται από την ΝΔ» και επισήμανε ότι αυτά που λέει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α «μας οδηγούν ακαριαία έξω από την Ευρώπη, όχι γιατί θα μας διώξουν, αλλά γιατί, για να επιβιώσουμε, θα παρακαλάμε να μας διώξουν».



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v