Βενιζέλος: Εμείς δεν διατυπώνουμε ευχές

Tο ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει την αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη, υπογράμμισε την Πέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι το κόμμα του δεν διατυπώνει ευχές αλλά παρουσιάζει τα αποτελέσματα των έργων του.

Βενιζέλος: Εμείς δεν διατυπώνουμε ευχές
Tο ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει την αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη, μαζί με όλες τις ευρωπαϊκές σοσιαλιστικές και προοδευτικές δυνάμεις, υπογράμμισε την Πέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι το κόμμα του δεν διατυπώνει ευχές αλλά παρουσιάζει τα αποτελέσματα των έργων και των διαπραγματεύσεων του.

Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι για να φτάσει η Ελλάδα σε αυτό το σημείο, έπρεπε να σταθεροποιηθεί η οικονομία με πολλούς κόπους και θυσίες του λαού και τόνισε θα επιδιώξει την ανάκτηση του χαμένου εδάφους και την αποκατάσταση των αδικιών και απωλειών.

"Γιατί αδικούμε τον άνεργο, αδικούμε το νέο που παρά τα προσόντα του δεν βρίσκει δουλειά. Αδικούμε τον επαγγελματία που δεν βρίσκει πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό, αδικούμε τον χαμηλόμισθο και τον συνταξιούχο των 700 ή και λιγότερο ακόμη ευρώ. Έχουμε συνείδηση της αδικίας και ξέρουμε πώς, με ποιό τρόπο, με ασφάλεια και σιγουριά μπορούμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος" υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι μετά την ανάκτηση του χαμένου εδάφους, “υπάρχουν οι δυνατότητες της εκτίναξης”, γιατί τώρα μπορεί να πέσει χρήμα στην αγορά από τα λεφτά του δανείου.

"Τώρα μπορούμε να κάνουμε το δίχτυ κοινωνικής προστασίας πραγματικότητα. Τα έργα του ΕΣΠΑ να ξεμπλοκαριστούν" σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v