Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπακογιάννη: Η ΔΗ.ΣΥ. προσφέρει θετική διέξοδο

Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: "Είμαστε ένα κόμμα που αποτελεί δύναμη σταθερότητας".

Μπακογιάννη: Η ΔΗ.ΣΥ. προσφέρει θετική διέξοδο
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε ένα κόμμα που αποτελεί δύναμη σταθερότητας, που προσθέτει δυνάμεις στο μέτωπο του ευρώ και της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, που λειτουργεί ως αντίβαρο λογικής σε έναν αυξανόμενο παράλογο και ακραίο λαϊκισμό.

Ψηφίζοντας Δημοκρατική Συμμαχία στέλνεις μήνυμα στους δύο αδιόρθωτους του συστήματος, χωρίς να παίζεις με το μέλλον της χώρας μας, γνωρίζοντας παράλληλα ότι η ψήφος σου πιάνει τόπο».

Επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Ο κ. Σαμαράς στο όνομα μιας ματαιόδοξης αυτοδυναμίας, λέει ότι δε θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και απειλεί μάλιστα ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε διαδοχικές εκλογές, οι οποίες θα ισοδυναμούν με απόλυτη καταστροφή.

Ο κ. Βενιζέλος αντί να απολογηθεί για το τι πήγε στραβά τα δύο τελευταία χρόνια, ακολουθεί τώρα το δρόμο των εξαγγελιών σα να μην τρέχει τίποτα, σα να μην είναι αυτός και το κόμμα του που τα δύο τελευταία χρόνια έκαναν μισό βήμα μπρος και δύο πίσω, επειδή δεν μπόρεσαν να διαχειρισθούν το βαθύ ΠΑΣΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v