Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο

Άναψαν τα αίματα στην πολιτική αντιπαράθεση που είχαν ο Γ. Παπακωνσταντίνου και ο Α. Λυκουρέντζος, στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

  • Real.gr
Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο
Άναψαν τα αίματα στην πολιτική αντιπαράθεση που είχαν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφορικά με την είσοδο της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο υπουργός Περιβάλλοντος ανέφερε: «Το ΔΝΤ δεν ήταν ποτέ μια επιλογή της χώρας. Το ΔΝΤ ήταν μια επιλογή των Ευρωπαίων εταίρων μας, οι οποίοι δεν θέλησαν να δανειοδοτήσουν τη χώρα χωρίς να είναι μέσα και το ΔΝΤ, παρά το γεγονός ότι εμείς ζητούσαμε έναν αμιγώς ευρωπαϊκό μηχανισμό». Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, απαντώντας σε ερώτημα για τη δήλωση του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμου Χαρακόπουλου σχετικά με τις ευθύνες για το ΔΝΤ, είπε: «Θα υπάρξει μια εξεταστική επιτροπή για το λόγο που πήγαμε στο ΔΝΤ και το ποιοι ευθύνονται. Άλλο πράγμα μια εξεταστική επιτροπή και άλλο εκ προοιμίου καταδικαστικές αποφάσεις για πρωθυπουργό και υπουργούς».

«Πώς μπορούμε να κυβερνήσουμε μαζί φιλελεύθεροι και κρατιστές; Πως μπορούμε να κυβερνήσουμε εμείς που θέλουμε την φιλελευθεροποίηση της οικονομίας και την ανάπτυξη, με αυτούς που αυτούς που ήταν στα λιμάνια για να διώξουν τους Κινέζους», ανέφερε ο κ. Λυκουρέντζος σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων μετά τις εκλογές, ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε: «Πρέπει να μιλήσουμε ειλικρινά στους πολίτες. Ακούω τη Ν.Δ. να λέει δώστε μου αυτοδυναμία για να μου λύσετε τα χέρια και να στείλω τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου στο δικαστήριο. Εμείς λέμε ότι την επόμενη μέρα, τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν δε μπορεί να τις σηκώσει ένα κόμμα μόνο του».


Ακούστε τί είπαν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v