Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατσέλη: Αργά θυμήθηκε την ακρίβεια ο Βενιζέλος

Ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε σήμερα προτάσεις για την ακρίβεια, αλλά τόσο καιρό διαπραγματευόταν μόνο για τις μειώσεις μισθών και τα χαράτσια, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κοινωνική Συμφωνία.

Κατσέλη: Αργά θυμήθηκε την ακρίβεια ο Βενιζέλος
Ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε σήμερα προτάσεις για την ακρίβεια τις οποίες η κα.Λούκα Τ. Κατσέλη είχε καταθέσει γραπτά στον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο κατά τη συνάντησή τους στις 02.01.2012, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κοινωνική Συμφωνία.

Τις προτάσεις αυτές είχε αναδείξει ήδη από το 2011 η κα. Κατσέλη με ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή προς τους κκ. Βενιζέλο και Χρυσοχοϊδη, προσθέτει η ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμφωνίας.  

Παράλληλα, θέτει το ερώτημα "γιατί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ως Υπουργός Οικονομικών δεν έκανε απολύτως τίποτα για τον έλεγχο των ενδοομιλικών συναλλαγών και τη διαφάνεια στην τιμολόγηση στο ράφι, ώστε να εξοικονομηθούν 2- 3 δισ. € ετησίως;"

"Γιατί δεν έθεσε επιτακτικά στην τρόικα το ζήτημα της ακρίβειας, αλλά η μόνη «διαπραγμάτευση» που έκανε μαζί της εξαντλήθηκε στη μείωση του κατώτατου μισθού, στο «κούρεμα» μισθών και συντάξεων, την αύξηση των φόρων και τα απανωτά χαράτσια;" τονίζει η Κοινωνική Συμφωνία.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v