Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Ο Καρατζαφέρης έχει αποδείξει ότι αντέχει στον χρόνο"

Τους στόχους του ΛΑΟΣ, τους φόβους της αλλά και την άποψή της για τον Π. Καμμένο και την Αριστερά εξέφρασε η Νίκη Τζαβέλα μιλώντας στο realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

  • Real.gr
Ο Καρατζαφέρης έχει αποδείξει ότι αντέχει στον χρόνο
Τους στόχους του ΛΑΟΣ, τους φόβους της αλλά και την άποψή της για τον Π. Καμμένο και την Αριστερά εξέφρασε η ευρωβουλευτής του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη Νίκη Τζαβέλα μιλώντας στο realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως ανέφερε η κ. Τζαβέλα, έχει εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό αλλά φοβάται τη σύγχυση που επικρατεί για την επίλυση της ελληνικής οικονομικής κρίσης. Όσον αφορά τον ΛΑΟΣ, είπε πως το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη έχει τη μαγιά του την οποία έχει συσπειρώσει και είναι πιο στέρεο από άλλα κόμματα που έχουν ευκαιριακή άνοδο. Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, στόχος του κόμματος πρέπει να είναι να αυξήσει τα ποσοστά του καθώς είναι ένα λαϊκό αστικό κόμμα.

Σχετικά με τον κ. Π. Καμμένο και το κόμμα του η κυρία Τζαβέλα τόνισε πως δεν έχει καταλάβει τι πρεσβεύουν, ενώ όσον αφορά στην Αριστερά τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν κυβερνήσανε τη χώρα. Είναι η Αριστερά που κυβέρνησε και καθοδήγησε τη χώρα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v