Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέες υπηρεσίες ringtones από το i-mode

Με τις νέες υπηρεσίες Video Tones και Real Tones, που παρέχουν την πλέον εξελιγμένη μορφή των ringtones, εμπλουτίζεται από σήμερα το i-mode, το Internet της κινητής τηλεφωνίας της Cosmote.

Cosmote: Νέες υπηρεσίες ringtones από το i-mode
Με τις νέες υπηρεσίες Video Tones και Real Tones, που παρέχουν την πλέον εξελιγμένη μορφή των ringtones, εμπλουτίζεται από σήμερα το i-mode, το Internet της κινητής τηλεφωνίας της Cosmote.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Cosmote, τα νέα i-mode sites με υπηρεσίες Video Tones και Real Tones, είναι διαθέσιμα μέσω των κατηγοριών Ringtones και Εικόνες & Cartoons του i-menu και συνδυάζουν εικόνα, video και μουσική, αλλά και αληθινούς ήχους, μετατρέποντας τις εισερχόμενες κλήσεις των χρηστών i-mode της Cosmote, σε μια συναρπαστική εμπειρία.

Σημειώνεται, πως οι καινούργιες υπηρεσίες δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη i-mode να τροποποιήσει τις εισερχόμενες κλήσεις του επιλέγοντας διαφορετικό Video ή Real Tone, ανάλογα με τον αριθμό που τον καλεί.

Ειδικότερα, τα Video Τones, τα οποία χρησιμοποιούνται και ως wall papers, μπορούν να έχουν τη μορφή Video με ήχο, αλλά και Κινούμενης ή Σταθερής Εικόνας με ήχο.

Στα Video Τones, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τραγούδια συνοδευόμενα από τα video clips τους, καθώς και στιγμιότυπα από γνωστές κινηματογραφικές ταινίες με ήρωες cartoons.

Επίσης, τα Real Tones, εκτός από μουσική, περιλαμβάνουν αληθινούς ήχους, όπως ο ήχος του αεροπλάνου ή των κυμάτων της θάλασσας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων των χρηστών i-mode.

Επιπλέον, διαθέτουν αποκλειστικά για τους χρήστες i-mode, αστείες ατάκες ή φωνές διάσημων cartoons.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, οι νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες Video Tones και Real Tones διατίθενται από τους γνωστότερους παρόχους περιεχομένου, στα εξής i-mode sites: Ringtones.gr και wallpapers.gr, Banana Ringtones, Otenet Tunes, Logolove Ringtones και Logolove Wallpapers, Mobilefun Ringtones και Mobilefun Images, Poptones, Mad Ringtones και Mad Wallpapers & Photos, bikini.com.

Τέλος, αναφέρεται, ότι οι υπηρεσίες Video Tones και Real Tones, που υποστηρίζονται από τη νέα αποκλειστική i-mode συσκευή, ΝEC 401i, ενώ σύντομα θα παρέχονται και από τη νέα Mitsubishi 430i, αποτελούν μια επιπλέον ”συναρπαστικά απλή” προσθήκη στις υπηρεσίες i-mode της Cosmote, οι οποίες συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v