Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κ.Συμφωνία: Επικοινωνιακό τρικ η πρόταση Μπαρόζο

Κακόγουστο και επικοινωνιακό τρικ χαρακτηρίζει τις προτάσεις Μπαρόζο η Κοινωνική Συμφωνία. Το περιεχόμενο παραμένει ένα ευχολόγιο χωρίς πλαίσιο ανάπτυξης.

Κ.Συμφωνία: Επικοινωνιακό τρικ η πρόταση Μπαρόζο
Εντύπωση προκαλεί τόσο ο χρόνος όσο και το περιεχόμενο των προτάσεων Μπαρόζο, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη η Κοινωνική Συμφωνία.

Ο χρόνος συμπίπτει με τις "παραμονές της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης στην ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας" και θυμίζει "την αντίστοιχη «διατεταγμένη αποστολή» του κ. Μπαρόζο τις παραμονές των εκλογών του 2009". 

Την ίδια ώρα, το περιεχόμενο "παραμένει από τη μια ως ευχολόγιο χωρίς πλαίσιο ανάπτυξης" και από την άλλη ως "ένα έμμεσο αλλά ορατό βήμα προτροπής προς τους έλληνες να προτιμήσουν με την ψήφο τους, τους σημερινούς συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία".

"Οι πολίτες, όμως, πιστοί στο ευρωπαϊκό όραμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, απορρίπτουν και καταδικάζουν –και αυτό θα το δείξουν καθαρά με την ψήφο τους στις 6 Μαΐου - τέτοιου είδους κακόγουστα επικοινωνιακά τρικ" υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v