Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επικεφαλής ο Μεϊμαράκης στον προεκλογικό αγώνα

Με τον Β. Μεϊμαράκη μπροστά μπαίνει στη μάχη των εκλογών ο Αντ. Σαμαράς που ανακοίνωσε ειδική εκτελεστική επιτροπή του εκλογικού αγώνα.

  • Real.gr
Επικεφαλής ο Μεϊμαράκης στον προεκλογικό αγώνα
Ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε τη συγκρότηση ειδικής υπο-επιτροπής μέσα στην επιτροπή εκλογικού αγώνα η οποία θα «τρέξει» τον προεκλογικό αγώνα. Στην επιτροπή συμμετέχουν στελέχη του λεγόμενου «καραμανλικού» μπλοκ μεταξύ των οποίων οι Λ. Ζαγορίτης και Μ. Δασκαλάκης.

Στην εισήγησή του ο κ. Σαμαράς ζήτησε και πάλι «καθαρή εντολή και ισχυρή αυτοδυναμία» και επιτέθηκε και πάλι στην Αριστερά αλλά και στα μικρότερα κόμματα τα οποία χαρακτήρισε ως «σωσίβια του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Σαμαράς τόνισε με έμφαση πως τα στελέχη του κόμματος θα πρέπει να αναδεικνύουν τις διαφορές της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ δίνοντας έμφαση στο πρόγραμμα και στο σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος την Πέμπτη παρουσιάζει στο Ζάππειο το σχέδιό του για την οικονομία και την προσεχή Πέμπτη το πρόγραμμα για τις παρεμβάσεις που προτείνει σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο, επανέφερε τον όρο «τροποποιήσεις» στο δημοσιονομικό πρόγραμμα προκειμένου να επιτευχθεί ανάπτυξη, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την κρίση λειτουργεί συνολικά και όχι αποσπασματικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v