Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Έστω και αργά η αλήθεια για τη διαφθορά αποκαλύπτεται

Η σύλληψη του Α. Τσοχατζόπουλου δείχνει πώς διαχειριζόταν το δημόσιο χρήμα το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών, δήλωσε ο  εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης

  • Real.gr
ΝΔ: Έστω και αργά η αλήθεια για τη διαφθορά αποκαλύπτεται
Στην παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου στη δικαιοσύνη αναφέρεται με σημερινή του δήλωση ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, επισημαίνοντας ότι ο πρώην υπουργός είναι το τρίτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κατηγορείται από τη δικαιοσύνη, μετά τους Θ. Τσουκάτο και Τ. Μαντέλη, γεγονός που δείχνει πώς διαχειριζόταν το δημόσιο χρήμα το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών.

Ειδικότερα αναφέρει ο κ. Μιχελάκης: «Έστω και αργά, ο πρώην υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και για σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεών του, κ. Α. Τσοχατζόπουλος παίρνει, το δρόμο που έδειξε η Δικαιοσύνη: Είναι ο τρίτος που κατηγορείται από τις Δικαστικές Αρχές, μετά τους κυρίους Μαντέλη και Τσουκάτο, επίσης κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η αλήθεια για τη διαφθορά και την καταλήστευση του Δημοσίου αποκαλύπτεται. Και αποκαλύπτει με ποιο τρόπο διαχειρίζονταν επί χρόνια το δημόσιο χρήμα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v