Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη Γάλλου Πρέσβη στην Intracom

Η διερεύνηση νέων προοπτικών συνεργασίας μεταξύ Intracom και Γαλλικών εταιριών στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, της άμυνας και της εκπαίδευσης στην Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, ήταν το θέμα της επίσκεψης του Πρέσβη της Γαλλίας Βruno Delaye στην Intracom.

Επίσκεψη Γάλλου Πρέσβη στην Intracom
Η διερεύνηση νέων προοπτικών συνεργασίας μεταξύ Intracom και Γαλλικών εταιριών στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, της άμυνας και της εκπαίδευσης στην Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, ήταν το θέμα της επίσκεψης του Πρέσβη της Γαλλίας Βruno Delaye στην Intracom, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2004.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Intracom, κατά την διάρκεια της επίσκεψης, οι Γάλλοι επίσημοι ενημερώθηκαν ακόμη για την εκτενή επιχειρηματική παρουσία και ανάπτυξη του ομίλου της Ιntracom στις μεγάλες διεθνείς αγορές, ξεναγήθηκαν στα εργοστάσια της εταιρίας, στα εργαστήρια ΄Ερευνας και Ανάπτυξης και επισκέφτηκαν επίσης το Athens Information Technology (A.I.T.).

Τον κ. Bruno Delaye και την συνοδεία του υποδέχτηκαν οι κ.κ. Σωκράτης Κόκκαλης και Γιώργος Δεληγιάννης, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος αντίστοιχα της Ιntracom.

Σημειώνεται, πως το Γάλλο Πρέσβη συνόδεψαν στην επίσκεψη, ο οικονομικός και εμπορικός Σύμβουλος κ. Franc Secula, ο ακόλουθος Αμυντικού Εξοπλισμού κ. Philippe Bourlard και η ειδική ακόλουθος κυρία Agnes Bankual.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v