Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

cosmoONE: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι συναλλαγές

Την υπέρβαση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ στην αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν μέσω της Ηλεκτρονικής της Αγοράς και μέσω των Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών που διοργάνωσε για λογαριασμό των πελατών της, γνωστοποίησε η cosmoONE Hellas MarketSite.

cosmoONE: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι συναλλαγές
Την υπέρβαση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ στην αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν μέσω της Ηλεκτρονικής της Αγοράς και μέσω των Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών, που διοργάνωσε για λογαριασμό των πελατών της, γνωστοποίησε η cosmoONE Hellas MarketSite.

Συγκεκριμένα, με το κλείσιμο της ημέρας, την 26η Νοεμβρίου 2004, η συνολική αξία των συναλλαγών που είχαν πραγματοποιηθεί μέσω της cosmoONE, από την αρχή της λειτουργίας της, διαμορφώθηκε στα 1.027.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, υπολογίζεται ότι το ποσό που έχει εξοικονομηθεί από τις εταιρίες που εμπιστεύθηκαν την cosmoONE για τις συναλλαγές τους υπερβαίνει τα 130 εκατομμύρια ευρώ, σε σχέση με όσα θα είχαν δαπανήσει αν πραγματοποιούσαν τις συναλλαγές τους με τον παραδοσιακό τρόπο.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η κατάκτηση του δύσκολου αυτού στόχου αποτελεί σημαντικότατο ορόσημο σε διεθνές επίπεδο, με δεδομένα την κάμψη που σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στον τομέα της πληροφορικής παγκοσμίως, τη λιγότερο ενθαρρυντική πορεία ομοειδών εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τη χαμηλότατη διείσδυση διαδικτυακών εφαρμογών στις ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς και την πορεία της εθνικής οικονομίας γενικότερα.

Επιπλέον, αναφέρεται, πως το επίτευγμα καθίσταται ακόμα πιο σημαντικό, λαμβάνοντας υπόψη ότι η έναρξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας συνέπεσε με την αρχή της κρίσης στη διαδικτυακή οικονομία και την πληροφορική στην κεντρική Ευρώπη και στις Η.Π.Α.

Όπως δήλωσε ο κ. Θανάσης Πετμεζάς, γενικός διευθυντής της cosmoONE, ”Η κατάκτηση του ορίου του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ σε αξία συναλλαγών από την cosmoONE, αποτελεί για εμάς ένα νέο ξεκίνημα. Σε μια εποχή όπου η συγκράτηση του κόστους, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, αποτελεί το βασικότερο στόχο, η εταιρία μας είναι έτοιμη να αναλάβει το σημαντικό ρόλο που της αναλογεί”.

Και συνέχισε λέγοντας πως ”Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε, με στόχο την απόδοση υπεραξίας στους βασικούς μας μετόχους, αλλά και στην εθνική οικονομία γενικότερα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v