Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Nέες δυνατότητες στο winbank phone

Περισσότερες συναλλαγές, όπως πληρωμές, εμβάσματα, εξόφληση λογαριασμών, πληρωμή πιστωτικών καρτών, ΦΠΑ, ΙΚΑ, συμμετοχή σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, θα μπορούν να εκτελούν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς που είναι συνδρομητές του winbank phone, σε περιβάλλον ακόμη μεγαλύτερης ασφάλειας.

Πειραιώς: Nέες δυνατότητες στο winbank phone
Oι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς που είναι συνδρομητές στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης winbank phone, εφεξής θα μπορούν να εκτελούν πολύ περισσότερες συναλλαγές από ότι μέχρι σήμερα και επιπλέον, σε περιβάλλον ακόμη μεγαλύτερης ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο εξής, ο συνδρομητής της υπηρεσίας δε χρειάζεται να δίνει ορισμένα ψηφία του κωδικού του στον τραπεζικό αντιπρόσωπο. Αντίθετα, συνδέεται στο ειδικό Αυτόματο Σύστημα Απόκρισης (IVR) όπου εισάγει τους κωδικούς του με τα πλήκτρα του τηλεφώνου του, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα. Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μόνη που παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

Οι πελάτες θα διεκπεραιώνουν πληρωμές τρίτων μεταφέροντας ποσά σε λογαριασμούς που τηρούνται στην Τράπεζα Πειραιώς, χωρίς την παραμικρή χρέωση, η πληρωμή εκτελείται είτε τη στιγμή της αποστολής (οn-line, real time), είτε σε μελλοντική ημερομηνία που ορίζει ο πελάτης και την οποία μπορεί να αλλάξει μέχρι την ημέρα της τελικής εκτέλεσής της. Επιπλέον, ο πελάτης μπορεί να καθορίσει τις περιοδικές πληρωμές του, ώστε αυτές να επαναλαμβάνονται αυτόματα.

Οι πελάτες θα μπορούν να στείλουν χρήματα σε οποιαδήποτε Τράπεζα, τόσο εντός της Ελλάδας, όσο και στο Εξωτερικό. Επιπλέον, μπορούν να δώσουν τηλεφωνική εντολή για την αποστολής σπουδαστικού εμβάσματος.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα μπορούν να δίνουν πάγιες εντολές για την πληρωμή των λογαριασμών που τους αποστέλλονται από τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΫΔΑΠ, την Cosmote, τη Vodafone, την Telestet και την Multichoice (Filmnet, Nova). Επιπλέον, μπορούν να ενημερώνονται για τους προς πληρωμή λογαριασμούς τους καθώς και να ζητούν την προσωρινή διακοπή και επανενεργοποίηση των πάγιων εντολών.

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών θα μπορούν να πληρώσουν την κάρτα τους χρεώνοντας τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Ακόμη, μπορούν να ορίσουν μελλοντική ημερομηνία πληρωμής όπως και τακτική πληρωμή σε συγκεκριμένη ημέρα κάθε μήνα. Οι επαγγελματίες πελάτες της Τράπεζας θα μπορούν να πληρώνουν το ΦΠΑ τους χρεώνοντας τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Επιπλέον, μπορούν να πληρώνουν το ΙΚΑ που αντιστοιχεί στην ΑΠΔ που έχουν υποβάλλει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με δέσμευση του αντίστοιχου ποσού, οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να συμμετέχουν σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή εταιρειών του ΧΑΑ (underwriting).

Το call center της winbank ανδείχτηκε το καλύτερο στην Ελλάδα για το 2001 από την εταιρεία Teleperformance. Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς επικοινωνούν μαζί του στο 0800-11-20000 (χωρίς χρέωση) και στο 010-3288000 (από κινητό και από το εξωτερικό), 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v