Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ACS: Πρόστιμο σε πράκτορες της ΓενικήςΤαχυδρομικής

Πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ επέβαλε η ΕΕΤΤ σε πράκτορες της εταιρίας ταχυμεταφορών ”Γενική Ταχυδρομική” για κατά συρροή παραβάσεις της ταχυδρομικής νομοθεσίας, γνωστοποίησε η εταιρία ταχυμεταφορών ACS.

ACS: Πρόστιμο σε πράκτορες της ΓενικήςΤαχυδρομικής
Πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ επέβαλε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) σε πράκτορες της εταιρίας ταχυμεταφορών ”Γενική Ταχυδρομική” για κατά συρροή παραβάσεις της ταχυδρομικής νομοθεσίας, γνωστοποίησε η εταιρία ταχυμεταφορών ACS, θυγατρική του ομίλου Info Quest.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη ομάδα πρακτόρων της Γενικής Ταχυδρομικής είχε καταγγείλει την συνεργασία της με την ACS και είχε παρακρατήσει αποστολές της δεύτερης προκαλώντας αναστάτωση στην αγορά και ζημία στους χρήστες των ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω εταιρεα έχει ήδη καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη, ενώ και η σημερινή απόφαση της ΕΕΤΤ δείχνει την αποφασιστικότητα της πολιτείας να προστατεύσει τους Έλληνες καταναλωτές από αντισυμβατικές συμπεριφορές που προκαλούν δυσφήμιση στον κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v