Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραδίδεται η ενδιάμεση Έκθεση της ΤτΕ

Την επιστροφή στην ανάπτυξη ως τη μόνη διέξοδο στην κρίση υπογραμμίζει η ενδιάμεση έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τη νομισματική πολιτική, που κατατίθεται το μεσημέρι στη Βουλή.

  • Ant1
Παραδίδεται η ενδιάμεση Έκθεση της ΤτΕ

Την επιστροφή στην ανάπτυξη ως τη μόνη διέξοδο στην κρίση υπογραμμίζει η ενδιάμεση έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τη νομισματική πολιτική, που κατατίθεται το μεσημέρι στη Βουλή. 

Παράλληλα, τονίζει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αύξησης των φόρων σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα, ενώ σημειώνει ότι η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου είναι επιβεβλημένη για να μη βρεθεί η χώρα αντιμέτωπη με την προοπτική εξόδου από το ευρώ.   

Η ενδιάμεση έκθεση θα επισημαίνει ακόμη την ανάγκη για συγχωνεύσεις τραπεζών, αλλά και εκμετάλλευσης των πλεονεκτημάτων της οικονομίας που η Ελλάδα διαθέτει όσον αφορά στα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της.

Ο διοικητής της ΤτΕ, κ. Γιώργος Προβόπουλος, επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να του παραδώσει την έκθεση.

Εν τω μεταξύ, μία ημέρα αργότερα, τον κ. Πετσάλνικο θα επισκεφθεί ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Καραβοκύρης, ο οποίος θα του επιδώσει την ετήσια έκθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v