Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Μ. Λιάπη με ΟΜΕ - ΟΤΕ την Πέμπτη

Εκπροσώπους της ΟΜΕ - ΟΤΕ θα δεχτεί αύριο Πέμπτη, στις 10 ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης. Εξάλλου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ”Καθημερινής”, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν τη Δευτέρα οι κ.κ. Αλογοσκούφης και Βουρλούμης κατέληξαν σε μια ”ήπια” εκδοχή του σχεδίου εθελουσίας εξόδου, η οποία περιλαμβάνει την απομάκρυνση 2.000 και όχι 6.250 εργαζόμενων.

Συνάντηση Μ. Λιάπη με ΟΜΕ - ΟΤΕ την Πέμπτη
Την ομοσπονδία των εργαζομένων του ΟΤΕ (ΟΜΕ - ΟΤΕ) θα δεχτεί αύριο Πέμπτη, στις 10 ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, στη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιείται ύστερα από αίτημα της ΟΜΕ-ΟΤΕ, θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στον οργανισμό και την επιχείρηση, ενώ μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υπουργός θα κάνει δηλώσεις στους Δημοσιογράφους.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ”Καθημερινής”, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμης, συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφη, ενώ αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εθελουσία έξοδος στον Οργανισμό και το πλάνο της αναδιάρθρωσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο άντρες τείνουν να προκρίνουν ένα σχέδιο ”ήπιας εθελουσίας εξόδου”, που πιθανότατα θα σημαίνει τη συνταξιοδότηση 2000 ατόμων έναντι του αρχικώς εξαγγελθέντος για 6.250 άτομα.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού, με θέμα τις διεθνείς επενδύσεις του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v