Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ-Cosmote χορηγοί του Παναθηναϊκού

Ο ΟΤΕ και η Cosmote θα είναι οι επίσημοι χορηγοί της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αγωνιστική περίοδο 2004-2005, ύστερα από την περυσινή συνεργασία του Οργανισμού με την ποδοσφαιρική ομάδα.

ΟΤΕ-Cosmote χορηγοί του Παναθηναϊκού
Επίσημοι Χορηγοί της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 θα είναι ο ΟΤΕ και η Cosmote, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

Η επιτυχημένη συνεργασία του ΟΤΕ και του Παναθηναϊκού αποκτά από φέτος νέα δυναμική καθώς σε αυτή προστίθεται και η Cosmote, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο ΟΤΕ και η Cosmote, έχοντας έμπρακτα αποδείξει το ενδιαφέρον τους για την προώθηση του αθλητισμού, με κορυφαίο παράδειγμα την πρόσφατη επιτυχημένη ανάληψη της Ολυμπιακής Χορηγίας, στέκονται δίπλα στις προσπάθειες του Παναθηναϊκού για διάκριση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

Ο ΟΤΕ έχει υποστηρίξει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, διάστημα κατά το οποίο ο ποδοσφαιρικός σύλλογος διακρίθηκε σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Champions League και το UEFA και παράλληλα στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας, όπως τονίζεται σχετικά.

Κατά την παρουσίαση της συνεργασίας, η διευθύντρια επικοινωνίας του ΟΤΕ, κ. Ντέπη Τζιμέα, δήλωσε: ”Εδώ και τέσσερα χρόνια υποστηρίζουμε έναν από τους πλέον ιστορικούς και αξιόλογους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Μετά την επιτυχημένη μας συνεργασία με την Cosmote στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με στόχο την ενίσχυση των συνεργιών σε επίπεδο Ομίλου, εφέτος συνεχίζουμε από κοινού την υποστήριξή μας στον Παναθηναϊκό και ευχόμαστε η ανοδική του πορεία να συνεχιστεί με ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις”.

Ο Γενικός Διευθυντής Προϊόντων, Υπηρεσιών & Marketing της Cosmote, κ. Δαμιανός Χαραλαμπίδης, δήλωσε για τη νέα συνεργασία: ”Με χαρά ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα-πρεσβευτή του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, και ευχόμαστε και η εφετινή της πορεία να στεφθεί με ανάλογες επιτυχίες εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

Νέοι ορίζοντες διανοίγονται καθώς η συνεργασία της Cosmote με την ΠΑΕ επιτρέπει την ανάπτυξη αμοιβαία επωφελών δραστηριοτήτων με στόχο την προώθηση του φίλαθλου ποδοσφαιρικού πνεύματος και εν γένει του αθλήματος στην πατρίδα μας”.

Τέλος, ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, κ. Βασίλης Παρθενόπουλος, δήλωσε: ”Η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας μετράει ήδη τέσσερα χρόνια. Από το 2000 μέχρι σήμερα ζήσαμε μαζί πολλές αξέχαστες στιγμές, ελληνικές και ευρωπαϊκές, που μετέτρεψαν τη συνεργασία αυτή στην πιο σταθερή μας σχέση. Το μυστικό της συνεργασίας μας; αλληλοεκτίμηση, αλληλοσεβασμός, κοινό όραμα.

Φέτος η πιο σταθερή μας σχέση συνεχίζεται, ανανεώνεται και διευρύνεται φέρνοντας ένα τρίτο μέλος στον κόσμο του Παναθηναϊκού, την Cosmote, κορυφαία εταιρία κινητής τηλεφωνίας της χώρας μας. Καλωσορίζουμε την Cosmote στην φανέλα μας και ελπίζουμε ότι μαζί της θα πάμε ακόμα πιο μπροστά!”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v