Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTEnet: Σύνδεση στο internet με μειωμένα τέλη

Νέα πακέτα σύνδεσης στο Internet με μειωμένα μειωμένα τέλη, παρουσίασε η OTEnet, στην προσπάθειά της για την περαιτέρω εξάπλωση του Internet στην Ελλάδα και ειδικότερα των συνδέσεων μέσω του δικτύου ADSL.

OTEnet: Σύνδεση στο internet με μειωμένα τέλη
Νέα πακέτα σύνδεσης στο Internet με μειωμένα τέλη, παρουσίασε η OTEnet, στην προσπάθειά της για την περαιτέρω εξάπλωση του Internet στην Ελλάδα και ειδικότερα των συνδέσεων μέσω του δικτύου ADSL.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της OTEnet, τα νέα μειωμένα μηνιαία τέλη αφορούν σε πακέτα βασισμένα στο μοντέλο της ”ογκοχρέωσης” και ειδικότερα στα προϊόντα OnDSL ECOnomy 1000 και OnDSL ECOnomy 3000 στην τιμή των 4,90 και 9,90 ευρώ αντίστοιχα.

Σημειώνεται, πως οι τιμές ισχύουν για νέες συνδέσεις και ανανεώσεις OnDSL ECOnomy 1000 και ECOnomy 3000 ή για αναβαθμίσεις dial up συνδρομών που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/12/2004.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, οι χρήστες που θα εκμεταλλευτούν τις νέες χρεώσεις των πακέτων ECOnomy θα χρεώνονται με μηνιαίο τέλος 4,90 ευρώ ή 9,90 ευρώ μέχρι και τον Ιούνιο του 2005.

Τα προαναφερθέντα προϊόντα της OTEnet διατίθενται από ολόκληρο το δίκτυο πωλήσεών της (1500 σημεία σε όλη την Ελλάδα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v