Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της κλοπής

Στα ίχνη των ενόχων της κλοπής που έγινε στο υποκατάστημα της Τράπεζα της Ελλάδας στην Καλαμάτα βρίσκεται η αστυνομία, που ανακάλυψε θαμμένο ένα μεγάλο ποσό από τα 5,9 εκατ. ευρώ. Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να απευθύνει κατηγορίες ο εισαγγελέας.

ΤτΕ: Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της κλοπής
Στα ίχνη των ενόχων της μεγάλης κλοπής που έγινε στο υποκατάστημα της Τράπεζα της Ελλάδας στην Καλαμάτα βρίσκεται η αστυνομία.

Χθες το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή 30 χλμ έξω από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρέθηκε θαμμένο ένα μεγάλο ποσό από τα 5,9 εκατ. ευρώ που λείπουν από το θησαυροφυλάκιο του καταστήματος, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες αργά χθες το βράδυ εντοπίσθηκε κι άλλο ποσό ”θαμμένο” επίσης σε άλλη αγροτική περιοχή της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χωράφια όπου εντοπίσθηκαν τα ποσά (σσ στη μία περίπτωση ήταν στοιβαγμένα μέσα σε άδειο δοχείο λαδιού) ανήκουν σε υπαλλήλους της τράπεζας, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συνολικό ποσό που εντοπίσθηκε φτάνει στο 1,2 εκατ ευρώ.

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται, ενώ την Τρίτη αναμένεται ότι ο εισαγγελέας θα απευθύνει κατηγορίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων που φέρονται να ενέχονται στην υπόθεση, όπως προέκυψε από την έρευνα.

Γ. Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v