Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα i-mode sites από τη Cosmote

Με νέα i-mode sites συνεχίζει να εμπλουτίζει η Cosmote το i-mode, την πιο δημοφιλή υπηρεσία Internet κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, που με ιδιαίτερη επιτυχία διαθέτει ήδη από τον Ιούνιο σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά.

Νέα i-mode sites από τη Cosmote
Με νέα i-mode sites συνεχίζει να εμπλουτίζει η Cosmote το i-mode, την πιο δημοφιλή υπηρεσία Internet κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, που με ιδιαίτερη επιτυχία διαθέτει ήδη από τον Ιούνιο σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από 150 επώνυμα sites και έχοντας εξασφαλίσει συμφωνίες με τους πλέον γνωστούς και έγκυρους παρόχους περιεχομένου Διαδικτύου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η Cosmote παρέχει στο σύνολο της πελατειακής της βάσης πρόσβαση σε ένα πλούσιο περιεχόμενο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, στις πιο προσιτές τιμές.

Συγκεκριμένα, τα νέα i-mode sites είναι τα εξής:

* EUROBANK: Online τραπεζικές συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο -όπως ενημέρωση για το υπόλοιπο και τις κινήσεις των λογαριασμών αλλά και τα χρηματοοικονομικά νέα της αγοράς, πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας και μεταφορές χρημάτων- με ευκολία και ασφάλεια. Επιπλέον, εύκολη και γρήγορη αναζήτηση καταστηµάτων Eurobank, ΑΤΜs Eurobank και Open24 καθώς και ενηµέρωση για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eurobank.

* Camera Fun: Πρωτότυπα και ξεχωριστά πλαίσια φωτογραφιών για να διακοσμούν τις λήψεις από την κάμερα του κινητού.

* Universal Ringtones: Τα επίσημα ringtones των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών της Universal.

* Universal Wallparers: Τα εξώφυλλα των singles και των album καθώς και αποκλειστικές εικόνες των καλλιτεχνών της δισκογραφικής εταιρίας.

* INFOTE: Πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες των Χρυσών Οδηγών για όλη την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

* e-go ΕΞΟΔΟΣ: Πλήρης ενημέρωση για τις νέες ταινίες, τις θεατρικές πρεμιέρες, τις συναυλίες, τα καλύτερα εστιατόρια και τις πιο σημαντικές εκθέσεις με κριτικές, ρεπορτάζ και αποκλειστικές φωτογραφίες.

* e-go ΓΕΥΣΗ: Πληροφορίες για τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας αλλά και οι γευστικότερες συνταγές.

* Vips 24: Νέα τραγούδια και video clips των καλλιτεχνών της Heaven και άλλων επωνύμων. Διενέργεια διαγωνισμών με συλλεκτικά δώρα, ringtones, wallpapers και αυτόγραφα.

* Digitag: Πρωτότυπα wallpapers ή ακόμα και δικές σας δημιουργίες που μεταμορφώνουν την οθόνη του κινητού τηλεφώνου.

* Bikini.com: Με εκατοντάδες φωτογραφίες μοντέλων καθώς επίσης διαγωνισμούς, βίντεο και εφαρμογές γραφικών με κίνηση (java).

* ACTION IMAGES: Πρόσβαση στο μεγαλύτερο φωτογραφικό πρακτορείο στην Ελλάδα. Επίσης, wallpapers με φωτογραφίες από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο και Formula 1, αλλά και δυνατότητα δημιουργίας φωτογραφικού αρχείου.

* Garfield & Co: Αστείες ιστορίες και wallpapers με τον Garfield, τους ήρωες του South Park και πολλά άλλα διάσημα cartoons στη διάθεση των οπαδών των κινουμένων σχεδίων.

Μέσα από το i-menu, το κεντρικό μενού που διατίθεται από τις τεχνολογικά εξελιγμένες συσκευές NEC 331i, NEC 400i, NEC 410i, PANASONIC 341i, Mitsubishi 342i και 341i, και Samsung S341i οι συνδρομητές της Cosmote έχουν τη δυνατότητα, πατώντας απλά το i-πλήκτρο, να ”ταξιδέψουν” στο μαγικό κόσμο του Internet και να απολαύσουν τις συναρπαστικές υπηρεσίες του i-mode.

Το i-mode, μια υπηρεσία για όλους, απλή και φιλική στη χρήση, έγινε αποδεκτή από τους Έλληνες καταναλωτές σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεταφέροντας ιδιαίτερα θετικά μηνύματα για τη μελλοντική πορεία της.

Εξάλλου, τα εκατομμύρια των χρηστών του i-mode σε ολόκληρο τον κόσμο αποδεικνύουν την υπεροχή του στον τομέα των υπηρεσιών δεδομένων μέσω κινητού τηλεφώνου και επιβεβαιώνουν τον τίτλο του ως το πλέον δημοφιλές και επιτυχημένο Internet κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως.

Η Cosmote, σε συνεργασία με τους γνωστότερους παρόχους περιεχομένου, εμπλουτίζει διαρκώς το i-menu με νέα i-mode sites με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του συνόλου των πελατών της.

Στόχος της είναι να συνεχίσει και στο μέλλον, μέσα από αξιόλογες συνεργασίες με εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διευρύνει το φάσμα των πρωτοποριακών προσφερόμενων υπηρεσιών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v