Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προφυλακιστέοι οι Τσακογιάννης και Καρακούλιας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχ. Μπέος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης και ο ιδιοκτήτης γραφείου παρανόμων στοιχημάτων στην Κίνα Βασ. Καρακούλιας.

Προφυλακιστέοι οι Τσακογιάννης και Καρακούλιας
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχ. Μπέος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης και ο ιδιοκτήτης μεγάλου γραφείου παρανόμων στοιχημάτων στην Κίνα, Βασίλης Καρακούλιας.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του ο Γιώργος Τσακογιάννης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε δεν αλλοίωσε ποτέ αποτέλεσμα αγώνα, δεν εκβίασε ούτε δωροδόκησε κανένα, ενώ δεν νομιμοποίησε ποτέ χρήματα προερχόμενα από εγκληματικές δραστηριότητες. Ο ίδιος ισχυρίστηκε επίσης ότι έχει καθ' όλα νόμιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες και ότι ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω γνωριμίας του με τους κατηγορούμενους.

Ο Β. Καρακούλιας από την πλευρά του υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενους του, ενώ αναφορικά με τα 450 δελτία του ΟΠΑΠ που κατασχέθηκαν στο σπίτι του υποστήριξε ότι κανένα από αυτά δεν αφορά στημένο αγώνα.

Εγγύηση συνολικού ύψους 800.000 ευρώ (σ.σ. οι 550.000 προέρχονται από υποθήκη σπιτιού στο Ψυχικό) και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επέβαλε ο ανακριτής στον 26χρονο Σταύρο Ψωμιάδη από τον οποίο αφαιρέθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων.

Ο γιος του Μ. Ψωμιάδη αρνήθηκε τις κατηγορίες, επισημαίνοντας ότι ούτε στο εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο ίδιος ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, ενώ υποστήριξε ότι ήταν τυπικά πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας.

Επίσης ελεύθερος με εγγύηση 15.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφέθηκε ο Ανδρέας Δημόπουλος, ενώ ελεύθεροι με εγγύηση 200.000 ευρώ έκαστος, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφέθηκαν ο μάνατζερ Αθανάσιος Ντότσης και ο πρώην ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζαβαντίας.

Ο προπονητής Νίκος Παντέλης αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 15.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα καθώς και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v