Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Πού θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος

Τις περιοχές στις οποίες ενδέχεται να πραγματοποιηθούν ωριαίες διακοπές ρεύματος σήμερα το μεσημέρι γνωστοποιεί η ΔΕΗ. Οι ωριαίες, εκ περιτροπής περικοπές αφορούν στο διάστημα από τις 12:30 έως και τις 14:30.

ΔΕΗ: Πού θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος
Τις περιοχές στις οποίες ενδέχεται να πραγματοποιηθούν ωριαίες διακοπές ρεύματος σήμερα το μεσημέρι γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ. Οι ωριαίες, εκ περιτροπής και κατά περιοχή περικοπές αφορούν στο διάστημα από τις 12:30 έως και τις 14:30, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Ειδικότερα, στην περιοχή της Αττικής, αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι διακοπές ρεύματος στις ακόλουθες περιοχές:

* 12:30-13:30 : Ταύρος, Ρέντης, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, Τερψιθέα, Καστέλα, Πειραϊκή, Πειραιάς, Καμίνια, Πηγάδα.
* 13:30-14:30 : Καλλιθέα, Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Κουκάκι, Πετράλωνα, Πέραμα , Κερατσίνι, Αμφιάλη, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κορυδαλλός.

Επίσης, προβλέπεται να πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής, εκτιμώμενης μέγιστης διάρκειας μισής ώρας ανά περιοχή:
• Στην Κρήτη από 20:30 έως τις 22:00 και
• στη Ρόδο από 19:30 έως και 22:00

Με τα Προγράμματα των εκ περιτροπής περικοπών της ηλεκτροδότησης που καταρτίζει η ΔΕΗ, η Επιχείρηση επιδιώκει να διευκολύνει τους καταναλωτές να προγραμματίζουν καλλίτερα τις εργασίες τους. 

Η ΔΕΗ εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία που θα υποστούν καταναλωτές και ζητεί την κατανόησή τους.

* Αναλυτικά το ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών για το μεσημέρι της 23ης Ιουνίου, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη: "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v