Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε αδιέξοδο η έρευνα για παράνομα στοιχήμηματα

Σε αδιέξοδο φαίνεται να καταλήγει η εισαγγελική έρευνα που διενεργείται από το οικονομικό τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών αναφορικά με γιο μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου.

Σε αδιέξοδο η έρευνα για παράνομα στοιχήμηματα
Σε αδιέξοδο φαίνεται να καταλήγει η εισαγγελική έρευνα που διενεργείται από το οικονομικό τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών αναφορικά με γιο μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες κέρδισε 13,5 εκατομμύρια ευρώ σε παράνομο στοίχημα, στοιχηματίζοντας σε βάρος της ομάδας του.

Μεχρι στιγμής από τους μάρτυρες που έχουν εξετασθεί ουδείς κατονόμασε το συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ το γεγονός ότι το παράνομο στοίχημα παίχτηκε μέσω εταιρείας που εδρεύει στην Μαλαισία καθιστά δυσχερέστερη την διελεύκανση της υπόθεσης, καθώς δεν υπάρχει συνθήκη συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας-Μαλαισίας.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς θα αποστείλουν στη Μαλαισία αίτημα δικαστικής συνδρομής επικαλούμενοι την διαταξη του Συντάγματος που αφορά στην αμοιβαιότητα των κρατών.

Η προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε μετά από μήνυση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή που αφορούσε καταγγελίες επί του θέματος σε τηλεοπτική εκμπομπή.

Τις καταγγελίες επιβεβαίωσε ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς ο οποίος υποστήριξε οτι γνωρίζει γιο μεγαλοπαράγοντα του αθλητισμού, ο οποίος φέρεται να στοιχημάτισε 1,6 εκατομμύριο ευρώ εναντίον της ομάδας του σε αγώνα πρωταθλήματος που τελικά έχασε με σκόρ 3-2 και να κέρδισε 13,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v