Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HOL: Δίνει 1 GB χώρο στο e-mail των συνδρομητών

Τη χωρητικότητα του mailbox των συνδρομητών της, αυξάνει η Hellas On Line, δίνοντας του 1 GB, ενώ παρουσιάζει το πρώτο πραγματικό anti-spamming και νέο, ενισχυμένο anti-virus.

HOL: Δίνει 1 GB χώρο στο e-mail των συνδρομητών
Τη χωρητικότητα του mailbox των συνδρομητών της, αυξάνει η Hellas On Line, δίνοντας του 1 GB ενώ παρουσιάζει το πρώτο πραγματικό anti-spamming και νέο, ενισχυμένο anti-virus.

Πλέον ο χρήστης της HOL έχει χωρητικότητα 1GB στην ηλεκτρονική του θυρίδα αλληλογραφίας ενώ ο μέγιστος αριθμός μηνυμάτων που μπορεί να βρίσκεται κάθε στιγμή σε κάθε mailbox γίνεται 10.000 e-mails.

Επίσης, θέλοντας να συμβάλει στον περιορισμό του spam η HOL παρουσιάζει νέο, πρωτοποριακό anti-spamming για την προστασία των συνδρομητών της από την ενοχλητική αλληλογραφία ενώ θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την αύξηση της χωρητικότητας την ενεργοποίηση από τους χρήστες του anti-spamming.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τo νέο anti-spamming οι συνδρομητές της HOL έχουν περισσότερες δυνατότητες για καλύτερη και αποτελεσματικότερη προστασία από το spam.

Οι συνδρομητές μπορούν πλέον μόνοι τους να επιλέξουν ποια mail - και από ποιους παραλήπτες – θα χαρακτηρίσουν ως spam, πόσο ”αυστηρό” θα είναι το φίλτρο προστασίας κλπ.

Ο συνδρομητής της HOL επιλέγει πλέον την προστασία από το spam που καλύτερα ταιριάζει στις ανάγκες του, και έχει στη διάθεσή του ένα προσωποποιημένο εργαλείο που του παρέχει την καλύτερη προστασία από την ενοχλητική αλληλογραφία που υπάρχει στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα η HOL ενισχύει σημαντικά την προστασία των χρηστών από ιούς. Πλέον το νέο anti-virus της εταιρείας ενημερώνεται για την ύπαρξη νέων ιών κάθε μισή ώρα. Έτσι αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά ακόμα και οι πιο πρόσφατες απειλές του Διαδικτύου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v