Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INFOTE: Συνέδριο ανθρώπινου δυναμικού στη Πάτρα

Η επικοινωνία του προσωπικού, η πορεία της εταιρίας τον τελευταίο χρόνο, οι νέες κινήσεις και προοπτικές της στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά είναι τα βασικά θέματα του 2ου συνεδρίου Ανθρώπινου Δυναμικού της INFOTE που πραγματοποιείται στην Πάτρα.

INFOTE: Συνέδριο ανθρώπινου δυναμικού στη Πάτρα
Η επικοινωνία του προσωπικού, η πορεία της εταιρίας τον τελευταίο χρόνο, οι νέες κινήσεις και προοπτικές της στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά είναι τα βασικά θέματα του 2ου συνεδρίου Ανθρώπινου Δυναμικού της INFOTE που πραγματοποιείται στην Πάτρα (1-3 Οκτωβρίου).

Στο συνέδριο θα πάρουν μέρος 300 στελέχη της INFOTE.

Οπως επισμαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η θυγατρική του ΟΤΕ, INFOTE είναι κορυφαία εταιρία στους τομείς της γνώσης, της παροχής πληροφοριών και της εμπορικής επικοινωνίας, ενώ παρουσιάζει σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης.

Στα προϊόντα της INFOTE περιλαμβάνονται και τα εξής: ”Χρυσός Οδηγός”, ”Καθημερινός Χρυσός Οδηγός” ”Χρυσός Οδηγός Εθελοντισμού”, ”Greek Yellow Pages”, ”Χρυσός συν-οδηγός”, ”Θαλάσσιος Χρυσός Οδηγός”, ”Χρυσός Αριθμός 11811”.

Η διεξαγωγή του 2ο Συνεδρίου Ανθρώπινου Δυναμικού στη Πάτρα αποτελεί επαναβεβαίωση του ξεχωριστού ενδιαφέροντος της INFOTE για την περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πλαίσια διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της INFΟΤΕ στην Αχαΐα ο ”Χρυσός Αριθμός 11811” παρέχει από τον περασμένο Αύγουστο στον χρήστη διάφορες πληροφορίες για το νομό, ενώ στις αρχές του επόμενου έτους πρόκειται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά ο ”Καθημερινός Χρυσός Οδηγός Πάτρας”, μια πλούσια έκδοση – εργαλείο προβολής των επαγγελματιών και ενημέρωσης του κοινού.

Εξάλλου το Σάββατο (11 π.μ.) ο Δ/νων Σύμβουλος της INFΟΤΕ Δρ. Ιωάννης Βασιλαράς θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο ”ΑΣΤΗΡ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v