Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εurobank: 8 Χρόνια- 10.000 Βραβεύσεις Μαθητών

Από το 2003, ο όμιλος Eurobank, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους απόφοιτους από όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της Ελλάδας.

Εurobank: 8 Χρόνια- 10.000 Βραβεύσεις Μαθητών
Από το 2003 μέχρι σήμερα, ο όμιλος Eurobank EFG, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους απόφοιτους από όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της Ελλάδας.

Στη διάρκεια των 8 ετών που υλοποιείται το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», η Eurobank EFG έχει βραβεύσει 10.000 μαθητές. Για τη σχολική χρονιά, 2009-2010 βραβεύθηκαν 1.282 αριστούχοι απόφοιτοι από 1.774 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.

Μέσα από το πρόγραμμα επιβραβεύονται οι αριστούχοι απόφοιτοι που έχουν συγκεντρώσει τον υψηλότερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στις Πανελλήνιες εξετάσεις στο σχολείο τους. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται και από το ποσό των €1.000 που κατατίθεται σε λογαριασμό της Τράπεζας στο όνομα του βραβευόμενου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v