Αλογοσκούφης «καρφώνει» Καραμανλή

Αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, διατυπώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής. «Έβλεπα την κατάσταση και ο Καραμανλής μου έλεγε άστο για αργότερα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλογοσκούφης, τονίζοντας ότι εκείνος ήθελε να λάβει μέτρα, αλλά κανένας άλλος στην κυβέρνηση δεν ήθελε.

  • Ant1
Αλογοσκούφης «καρφώνει» Καραμανλή

Αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, διατυπώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής.

«Έβλεπα την κατάσταση και ο Καραμανλής μου έλεγε άστο για αργότερα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλογοσκούφης, τονίζοντας ότι εκείνος ήθελε να λάβει μέτρα, αλλά κανένας άλλος στην κυβέρνηση δεν ήθελε.

Ο πρώην υπουργός αποκαλύπτει ότι από το 2004 ευρωπαίοι αξιωματούχοι ασκούσαν πιέσεις στην Ελλάδα για προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή.

Την ίδια ώρα έγγραφο του WikiLeaks αναφέρει ότι οι Αφρικανοί δεν ήθελαν τον Κώστα Καραμανλή λόγω της συμφωνίας με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v