Ομιλία Παπανδρέου στη συνεδρίαση των Σοσιαλιστών

Στη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα, θα μιλήσει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου. Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Γερμανός ευρωβουλευτής, Μάρτιν Σουλτς θα δώσουν

  • Ant1
Ομιλία Παπανδρέου στη συνεδρίαση των Σοσιαλιστών

Στη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα, θα μιλήσει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Γερμανός ευρωβουλευτής, Μάρτιν Σουλτς θα δώσουν συνέντευξη Τύπου.

Η συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών ξεκίνησε τη Δευτέρα. Στις εργασίες της συνεδρίασης, συμμετέχουν ευρωβουλευτές και από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ και προεδρεύει ο αρχηγός της Ομάδας Γερμανός Ευρωβουλευτής Μάρτιν Σουλτς.

Από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης παίρνουν μέρος στη συνεδρίαση οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Εργασίας Λούκα Κατσέλη, Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v