Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεά για Παραολυμπιακούς από Cosmote

Επιταγή ύψους 250.000 ευρώ ως δωρεά για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, παρέλαβε σήμερα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Cosmote κ. Ευάγγελο Μαρτιγόπουλο, η Πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Το ποσό συγκεντρώθηκε από τα SMS του διαγωνισμού ”Λεπτό προς Λεπτό”.

Δωρεά για Παραολυμπιακούς από Cosmote
Επιταγή ύψους 250.000 ευρώ ως δωρεά για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, παρέλαβε σήμερα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Cosmote κ. Ευάγγελο Μαρτιγόπουλο, η Πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τα γραπτά μηνύματα (SMS) του διαγωνισμού ”Λεπτό προς Λεπτό” της εταιρίας.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: ”Σας ευχαριστώ εκ μέρους της ΑΘΗΝΑ 2004, γιατί κατά την περίοδο που βρισκόμαστε, ανάμεσα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, δείξατε την ιδιαίτερη ευαισθησία σ’ αυτή την ομάδα των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας. Είμαστε βέβαιοι ότι από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες θα μείνουν η ευαισθησία όλων αυτών των ανθρώπων που σήμερα αγοράζοντας εισιτήριο θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη διοργάνωση, καθώς και οι υποδομές, ως κληρονομιά αυτής της πόλης”.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote τόνισε ότι ”ως Επίσημος Χορηγός των Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, η εταιρία επιθυμεί να στείλει μήνυμα συμμετοχής και ανθρώπινης αλληλεγγύης και, παράλληλα, να συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κοινού για άτομα με αναπηρία”.

Ο διαγωνισμός ”Λεπτό προς Λεπτό” της Cosmote, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τις 2 Ιουνίου έως τις 29 Αυγούστου 2004, έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους πελάτες της, οι οποίοι, για άλλη μια φορά, απέδειξαν το υψηλό αίσθημα ανθρώπινης αλληλεγγύης που τους διακρίνει.

Η εταιρία επιβράβευσε τους πελάτες της για τη συμμετοχή τους, προσφέροντας σε 54.000 νικητές δωρεάν χρόνο ομιλίας. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν τρεις προγραμματισμένες κληρώσεις για όλους ανεξαρτήτως τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, με έπαθλο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βιντεοκάμερες Panasonic, ενώ μια μεγάλη τυχερή κέρδισε ένα σπίτι αξίας 200.000 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι η Cosmote, Μεγάλος Εθνικός Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, αποφάσισε να επεκτείνει την Ολυμπιακή Χορηγία της, υποστηρίζοντας ως Επίσημος Χορηγός και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 17 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2004.

Με τον τρόπο αυτό η εταιρία στηρίζει έμπρακτα τους αθλητές της ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και παράλληλα δίνει ”φωνή” στη μεγάλη γιορτή της αθλητικής υπεροχής και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στην ΟΕΟΑ, στην Παραολυμπιακή Οικογένεια, στους πελάτες της, καθώς και στους επισκέπτες που θα παρευρεθούν στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Τονίζεται τέλος στην ανακοίνωση, ότι με τον τρόπο αυτό η Cosmote, θέλει να επιβεβαιώσει την κοινωνική της υπευθυνότητα και να ενισχύσει την εταιρική εικόνα της διεθνώς, με την εκπόνηση ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στους βασικούς άξονες των οποίων, συγκαταλέγεται και η στήριξη ατόμων με αναπηρία.

Άλλωστε, η δύναμη και η ικανότητα των Παραολυμπιακών αθλητών και το υψηλότατο επίπεδο ευγενούς άμιλλας που αναπτύσσουν, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους, καθώς αναδεικνύουν το μέγεθος της ανθρώπινης θέλησης. Παρόν κατά την εκδήλωση ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΘΗΝΑ 2004 κ. Ιωάννης Σπανουδάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v