Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης εισιτηρίων

Το πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης εισιτηρίων και προσκλήσεων το οποίο καθιέρωσε από το Νοέμβριο η ΟΠΑΠ έφερε στις κερκίδες των γηπέδων, περισσότερους από 6.500 φιλάθλους, κυρίως νέους.

ΟΠΑΠ: Πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης εισιτηρίων
Το πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης εισιτηρίων και προσκλήσεων για τους αγώνες της Super League, Football League και Football League 2, το οποίο καθιέρωσε από το Νοέμβριο η ΟΠΑΠ Α.Ε., έφερε στις κερκίδες των γηπέδων, στο κέντρο και στην Περιφέρεια, ως τώρα, περισσότερους από 6.500 φιλάθλους, κυρίως νέους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 13 Νοεμβρίου, οπότε και άρχισε το πρόγραμμα, ως και τις 27 Φεβρουαρίου, μέσω 268 φορέων, συνολικά 6.055 εισιτήρια και προσκλήσεις.

Το πρόγραμμα, το οποίο έχει αγκαλιαστεί από τους φιλάθλους, συνεχίζεται με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα όλης της χώρας βρέθηκαν με εισιτήρια και προσκλήσεις από την ΟΠΑΠ Α.Ε. συνολικά 460 φίλαθλοι.

Για τους αγώνες της Super League 70 προσκλήσεις σε τέσσερις (4) φορείς, 145 προσκλήσεις σε τέσσερα (4) σχολεία, ενώ άλλες 85 προσκλήσεις κληρώθηκαν μέσω δώδεκα (12) τοπικών Ρ/Σ.
Για τους αγώνες της Football League 10 προσκλήσεις σε ένα (1) σχολείο, ενώ κληρώθηκαν 50 προσκλήσεις μέσω πέντε (5) τοπικών Ρ/Σ.

Τέλος, για τους αγώνες της Football League 2 30 προσκλήσεις σε δύο (2) φορείς, 30 προσκλήσεις σε τρία (3) σχολεία, ενώ κληρώθηκαν 40 προσκλήσεις μέσω τεσσάρων (4) τοπικών Ρ/Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v