Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ολυμπιακή φιλοξενία σε παιδιά ιδρυμάτων

Τη μαγεία των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά από 7 κοινωφελή σωματεία, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Ολυμπιακής Φιλοξενίας του ΟΤΕ και της Cosmote, Μεγάλων Εθνικών Χορηγών των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

ΟΤΕ: Ολυμπιακή φιλοξενία σε παιδιά ιδρυμάτων
Τη μαγεία των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά κοινωφελών σωματείων, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Ολυμπιακής Φιλοξενίας του ΟΤΕ και της Cosmote, Μεγάλων Εθνικών Χορηγών των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά επτά κοινωφελών σωματείων με τους συνοδούς τους συμμετέχουν στη μεγαλύτερη αθλητική και πολιτιστική γιορτή του πλανήτη, ως προσκεκλημένοι του ΟΤΕ και της Cosmote.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τα μέλη των σωματείων Ελπίδα, Παιδικά Χωριά SOS, Μέριμνα, Χαμόγελο του Παιδιού, ΕΨΥΠΕ (Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου), Make a Wish και Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής - ”Ανοικτή αγκαλιά” που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τις μεγάλες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, τη σκληρή προσπάθεια των αθλητών και τις συγκινητικές απονομές μεταλλίων.

Την Ολυμπιακή φιλοξενία του ΟΤΕ και της Cosmote απολαμβάνουν επίσης πελάτες των δύο εταιριών, εταιρικοί και οικιακοί, που τις τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, καθώς και εμπορικοί συνεργάτες που συμβάλλουν στην επίτευξη σημαντικών επιχειρηματικών στόχων.

Παράλληλα, ανάμεσα στους φιλοξενούμενους των δύο εταιριών συγκαταλέγονται σημαίνοντα πρόσωπα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής. Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, του τραπεζικού κλάδου, θεσμικοί επενδυτές, στελέχη ξένων τηλεπικοινωνιακών οργανισμών κ.α. έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στα ελληνικά στάδια και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Το Πρόγραμμα Φιλοξενίας του ΟΤΕ και της Cosmote, Μεγάλων Εθνικών Χορηγών των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, γνωρίζει θερμή ανταπόκριση, με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.500 προσκεκλημένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας στο μεγαλύτερο εθνικό εγχείρημα αλλά και στις προοπτικές που διανοίγονται για τον Όμιλο και τη χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v