Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ιστοσελίδα του ΗΣΑΠ από την OTEnet

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και τις ζώνες διαδρομών του ΗΣΑΠ, περιέχει μεταξύ άλλων η ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΗΣΑΠ, την οποία σχεδίασε και ανέπτυξε η OTEnet.

Η ιστοσελίδα του ΗΣΑΠ από την OTEnet
Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και τις ζώνες διαδρομών του ΗΣΑΠ, περιέχει μεταξύ άλλων η ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΗΣΑΠ (www.isap.gr), την οποία σχεδίασε και ανέπτυξε η OTEnet.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα εύχρηστο και λειτουργικό site, που προσφέρεται στους επισκέπτες σε δύο γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά) μαζί με ένα πλούσιο περιεχόμενο για το επιβατικό κοινό.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, μέσα από το site, ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει το σταθμό που επιθυμεί και με ένα κλικ να δει στον υπολογιστή του ένα πλήρη χάρτη της περιοχής που τον ενδιαφέρει αλλά και πώς θα φτάσει εκεί.

Επιπλέον μπορεί να αναζητήσει τα δρομολόγια των συρμών και να ενημερωθεί για τις αποστάσεις μεταξύ των σταθμών αλλά και για όλα τα ολυμπιακά δρομολόγια.

Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο που ξεκινά από την γέννηση του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (135 χρόνια πριν) μέχρι σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v