Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Και νέοι έλεγχοι μετά τη βλάβη

Η άμεση επάνδρωση, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής αναμετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων, των σημαντικότερων μη επανδρωμένων ασυρματικών σταθμών του ΟΤΕ πανελλαδικά, καθώς και η διενέργεια νέων ελέγχων αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη μεταξύ του κ. Λιάπη και των αρμοδίων στελεχών. Δεκτή η παραίτηση του Δ/ντη Τεχνικών θεμάτων.

ΟΤΕ: Και νέοι έλεγχοι μετά τη βλάβη
Η άμεση επάνδρωση, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής αναμετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων, των σημαντικότερων μη επανδρωμένων ασυρματικών σταθμών του ΟΤΕ πανελλαδικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων, ως συμπληρωματικό μέτρο ασφάλειας αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 14 Αυγούστου στο Διοικητικό Μέγαρο του οργανισμού, όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του οργανισμού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ. Λιάπης, ο Υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Α. Νεράντζης, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών κ. Κ. Σταυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Γ. Γκόλιας, ο Προέδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμης, καθώς και άλλα αρμόδια στελέχη του ΟΤΕ.

Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη ενημερώθηκε η ηγεσία του Υπουργείου σχετικά με τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο κύκλωμα που μεταφέρει το σήμα της ΕΡΤ και διερευνήθηκαν τα αίτιά της.

Παράλληλα αποφασίστηκαν οι επιπλέον έλεγχοι τηλε- επίβλεψης των ασυρματικών σταθμών που μεταφέρουν τα τηλεοπτικά προγράμματα με στόχο, όσο είναι δυνατόν, τον πιο άμεσο εντοπισμό τυχόν προβλημάτων λειτουργίας και την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Π. Βουρλούμης απεδέχθη την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Τεχνικών Θεμάτων, από τον οποίο ζήτησε να παραμείνει στη θέση του μέχρι την αντικατάστασή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v