Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπλοκή 5 νέων προσώπων στον Επαναστατικό Αγώνα

Την εμπλοκή πέντε νέων προσώπων στην τρομοκρατική οργάνωση « Επαναστατικός Αγώνας» ερευνούν οι εφέτες ανακριτές κ. Κωνσταντίνος Μπαλτάς και Δημήτρης Μόκκας που ερευνούν την υπόθεση.

Εμπλοκή 5 νέων προσώπων στον Επαναστατικό Αγώνα
Την εμπλοκή πέντε νέων προσώπων στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» ερευνούν οι εφέτες ανακριτές κ. Κωνσταντίνος Μπαλτάς και Δημήτρης Μόκκας που ερευνούν την υπόθεση.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις των εργαστηρίων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προέκυψαν στοιχεία σε βάρος 4 ατόμων -2 ανδρών και 2 γυναικών- καθώς βρέθηκαν αποτυπωματά τους αλλα και γενετικό υλικό σε περιφερειακά « σπίτια» της οργάνωσης.

Οι εφέτες ανακριτές απέστειλαν στα τέσσερα αυτά άτομα κλήσεις προς απολογία για την κατηγορία της συμμετοχής στον « Επαναστατικό Αγώνα». Παραλληλα, οι ανακριτές εξέδωσαν ενταλμα σύλληψης σε βάρος ενός ακόμη άνδρα ο οποίος εμφανίζεται να είχε επίσης συμμετοχή στην οργάνωση.

Εντωμεταξύ συμπληρωματικές εξηγήσεις στους ανακριτές έδωσαν οι προφυλακισμένοι ως μέλη της οργάνωσης Βαγγελης Σταθόπουλος και Σαράντος Νικητόπουλος. Και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και χαρακτήρισαν πολιτική την δίωξή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v