Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπηρεσίες Ολυμπιακού περιεχομένου από την Cosmote

Σε νέες αποκλειστικές υπηρεσίες, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσφέροντας μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των Aγώνων της Αθήνας από τον επίσημο ιστότοπο της ΑΘΗΝΑ 2004, προχωρά η Cosmote, Μέγας Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

Υπηρεσίες Ολυμπιακού περιεχομένου από την Cosmote
Σε νέες αποκλειστικές υπηρεσίες, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσφέροντας μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των Aγώνων της Αθήνας από τον επίσημο ιστότοπο της ΑΘΗΝΑ 2004, προχωρά η Cosmote, Μέγας Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.



Α. Υπηρεσίες i-mode

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Cosmote εμπλουτίζει τις υπηρεσίες i-mode, τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες Ιnternet κινητής τηλεφωνίας, παρέχοντας αποκλειστικά, στο σύνολο της πελατειακής της βάσης το μενού ΑΘΗΝΑ 2004, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των κύριων κατηγοριών που περιλαμβάνει το κεντρικό μενού ανέρχεται πλέον σε 15.

Αναλυτικότερα, η Cosmote, κατόπιν συνεργασίας με την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 διευρύνει τις ιδιαίτερα φιλικές και απλές στη χρήση υπηρεσίες i-mode, με έξι καινούργια i-mode sites ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο από τον επίσημο ιστότοπο της ΑΘΗΝΑ 2004, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των i-mode sites σε 143.

Τα i-mode sites που περιλαμβάνει το μενού ΑΘΗΝΑ 2004 είναι τα εξής:

* Επίσημα Αποτελέσματα και Νέα Αγώνων:

Πληροφόρηση με τη μορφή κειμένου και φωτογραφιών για τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων από τον επίσημο ιστότοπο της ΑΘΗΝΑ 2004, την πορεία των αθλητών, την κατάταξη των χωρών και τα παγκόσμια ρεκόρ. Ειδικά για τα αποτελέσματα των Αγώνων, δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης και μέσω e-mail alerts. Tα email alerts θα προσφέρουν αυτόματη ενημέρωση, μέσω λήψης email στο κινητό, για όλα τα σημαντικά γεγονότα και τα αποτελέσματα των αγώνων, σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή την ώρα που αυτά συμβαίνουν.



* Πληροφορίες Αγώνων:

Ενημέρωση για τα 37 επίσημα Ολυμπιακά αθλήματα. Ο χρήστης μπορεί να πληροφορηθεί για τα αγωνίσματα που περιλαμβάνει το κάθε άθλημα, όπως και για την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα διεξαγωγής του, ενώ παράλληλα παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες για τις μετακινήσεις με τις αστικές συγκοινωνίες.

* Quiz Ολυμπιακών Αθλημάτων:

Ένα συναρπαστικό κουίζ γνώσεων για κάθε Ολυμπιακό Άθλημα, που δίνει την ευκαιρία στους φίλους του αθλητισμού να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους.

* Ιστορική αναδρομή Ολυμπιακών Αγώνων

Πληροφορίες και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, για τα γεγονότα που έμειναν στην ιστορία των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, από το 1896 έως σήμερα.

* Ολυμπιονίκες

Wallpapers και πληροφορίες όπως, αποκλειστικές συνεντεύξεις, βιογραφικά σημειώματα και παλαιότερες διακρίσεις, των Ελλήνων Ολυμπιονικών, Αναστασίας Κελεσίδου, Κώστα Κεντέρη, Κατερίνας Θάνου και Πύρρου Δήμα, τους οποίους ο ΟΤΕ και η COSMOTE στηρίζουν ενεργά ως Χορηγοί εδώ και τρία χρόνια.

* Μασκότ Wallpapers

39 wallparers με εικόνες των Ολυμπιακών μασκότ Φοίβου και Αθηνάς, σε διάφορα αθλήματα, με τα οποία ο χρήστης μπορεί να προσωποποιήσει το κινητό του.

Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη των i-mode sites πραγματοποιήθηκε από την Cosmote σε συνεργασία με την OTEnet, μέλος της κοινοπραξίας ΟΤΕ-Cosmote-OTEnet.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την KODAK, Διεθνή Χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, προσφέρεται το i-mode site ”KODAK- Share Olympic Moments’’. Οι χρήστες i-mode, πρώτοι απ΄όλους, μπορούν να μοιραστούν μοναδικές εικόνες μέσα από τρεις επιλογές: Α.Citius-Altius-Fortius, μια συλλογή φωτογραφιών από προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, Β. Snappies, στιγμιότυπα από έλληνες και ξένους φιλάθλους μέσα στα στάδια, και Γ. Την Ολυμπιακή Φωτογραφία της Ημέρας από την KODAK. H φωτογραφία αυτή, είναι μία επιλογή της KODAK μέσα από το φακό των διαπιστευμένων φωτογράφων που προβάλεται σε γιγαντοοθόνες όπως στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης καθώς στο δικτυακό τόπο της KODAK.

Ακόμα, σε συνεργασία με την Coca-Cola, Διεθνή Χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, προσφέρεται το i-mode site της Coca-Cola, Coke On Air, μέσω του οποίου οι χρήστες i-mode μπορούν να μοιραστούν μοναδικά video και ηχητικά μηνύματα με τις δηλώσεις των νέων που μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Επίσης σε συνεργασία με την ΕΡΤ, αποκλειστικό τηλεοπτικό πάροχο για την Ελλάδα, προσφέρονται –σε ημερήσια βάση- στους χρήστες i-mode επιλεγμένα video με τις σημαντικότερες στιγμές της ημέρας.

Β. Υπηρεσίες MyCosmos

Αντίστοιχα, για τους χρήστες των υπηρεσιών MYCOSMOS, προσφέρεται μέσω του μενού MYCOSMOSview πλήρες φάσμα υπηρεσιών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία ”Αποτελέσματα και Νέα των Ολυμπιακών Αγώνων” παρέχεται και με SMS ALERTS, μέσω τεσσάρων ειδικά σχεδιασμένων ”πακέτων” (MySport, MyCountry, MyAthlete, DailyReport) που καλύπτουν τις ανάγκες για περιεκτική και άμεση ενημέρωση.

Τέλος, αξιοποιώντας την υποδομή 3ης γενιάς που έχει ήδη αναπτύξει, η Cosmote προσφέρει αποκλειστικά (πάντα σε συνεργασία με την ΕΡΤ) επιλεγμένα video μεγάλης διάρκειας, μέσω τεχνολογίας video streaming, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να πάρουν μια γεύση από τις δυνατότητες των τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών της. Τα video θα περιλαμβάνουν επίσης, εκτός από τα αγωνιστικά στιγμιότυπα, και εντυπωσιακές στιγμές από τις τελετές έναρξης και λήξης.

Tέλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της μεγαλύτερης αθλητικής και πολιτιστικής γιορτής του πλανήτη, η Cosmote, Μέγας Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, συνεχίζει να εμπλουτίζει το φάσμα των πρωτοποριακών υπηρεσιών της, διαδίδοντας ταυτόχρονα τα Ολυμπιακά Ιδεώδη στο σύνολο των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v