Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Παρουσίαση του i-mode σε πολυχώρο

Σε ένα πρωτοποριακό πολυχώρο στο Θησείο, η Cosmote από τις 10 έως και τις 30 Αυγούστου θα δίνει τη δυνατότητα στο ελληνικό και διεθνές κοινό να ενημερωθεί και να ”πλοηγηθεί” στις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει το i-mode.

Cosmote: Παρουσίαση του i-mode σε πολυχώρο
Το συναρπαστικά απλό κόσμο του i-mode, του Internet κινητής τηλεφωνίας της Cosmote, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά όσοι επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, βρεθούν από τις 10 έως και τις 30 Αυγούστου στο Θησείο, σε μια από τις πλέον ιστορικές αλλά και πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, και επισκεφθούν τον πρωτοποριακό πολυχώρο που δημιούργησε η Cosmote για το σκοπό αυτό.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σύμπλεγμα περιπτέρων υψηλής τεχνολογίας, έκτασης 350 τ.μ., κάτω από την Ακρόπολη, η ιστορία συναντά την αιχμή της τεχνολογίας, καθώς αλλά και να γνωρίσει τις υπηρεσίες 3ης γενιάς της εταιρίας, να συμμετέχει σε μια ποικιλία από δραστηριότητες καθώς και να κερδίσει πλούσια δώρα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας της Cosmote με την NTT DoCoMo για την εμπορική διάθεση του i-mode στην Ελλάδα, η Cosmote αξιοποιώντας το δυναμικό και την εμπειρία της NTT DoCoMo, προσφέρει στους επισκέπτες και τους κατοίκους της Αθήνας την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση, από το i-mode 3ης γενιάς (υπηρεσίες FOMA) που έχει αναπτυχθεί από την NTT DoCoMo στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, σε μία επίδειξη που προϊδεάζει το ελληνικό κοινό για το μέλλον του i-mode της Cosmote στη χώρα μας.

Για το κοινό που αυτές τις ημέρες θα τιμήσει με την παρουσία του την Αθήνα, κάθε ημέρα επιφυλάσσει διαφορετικά μουσικά ή θεατρικά δρώμενα που ξεκινούν από τις 09:00 το πρωί και διαρκούν μέχρι τη 01:00 τη νύκτα.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παραστάσεις από το καλύτερο δίδυμο βωβής κωμωδίας του 21ου αιώνα ”Men in Coats”, να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι στη τζαζ από το κουαρτέτο μουσικών ξυλοπόδαρων ”Poles Apart”, να διασκεδάσουν με τους ”Les Rustines”, το μουσικό συγκρότημα από τη Γαλλία, που τα μέλη του θα ερμηνεύσουν δικά τους τραγούδια αλλά και κλασσικά κομμάτια με χειροποίητα μουσικά όργανα και κρουστά.

Τέλος, το κοινό θα μπορεί να αφεθεί στα χέρια των πεπειραμένων καλλιτεχνών ζωγραφικής προσώπου και σώματος, απολαμβάνοντας παράλληλα άφθονη μουσική από τους καλεσμένους DJs.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Cosmote, η πρωτοπόρος στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας, προσκαλεί Έλληνες και ξένους επισκέπτες στον πολυχώρο i-mode για να απολαύσουμε μαζί τη συναρπαστικά απλή και διασκεδαστική εμπειρία του πλέον προηγμένου Internet κινητής τηλεφωνίας, του i-mode.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v