Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INFOTE: Χορηγός των εκδηλώσεων στη γέφυρα Ρίου

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στις 7 Αυγούστου, για την υλοποίηση ενός μεγάλου ανθρώπινου και τεχνικού επιτεύγματος όπως η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, η INFOTE είναι χορηγός μαζί με τους Τιτάν, Alpha Bank και Coca Cola.

INFOTE: Χορηγός των εκδηλώσεων στη γέφυρα  Ρίου
Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την υλοποίηση ενός μεγάλου ανθρώπινου και τεχνικού επιτεύγματος όπως η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, η INFOTE είναι χορηγός μαζί με τους Τιτάν, Alpha Bank και Coca Cola.

Οι εκδηλώσεις αυτές που θα γίνουν το βράδυ στις 7 Αυγούστου 2004 συμπίπτουν με το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας και κατά ένα συμβολικό τρόπο την συνδέουν με το έργο της γέφυρας καθώς και αυτό μπορεί να θεωρηθεί – και είναι – μια ολυμπιακή νίκη.

Στις εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνονται συναυλία Μίκη Θεοδωράκη στο κάστρο Αντιρρίου, την οποία παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας. Συμμετέχουν οι Πυξ Λαξ, η Άλκηστης Πρωτοψάλτη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Μαρία Φαραντούρη, ο Ηλίας Ανδριόπουλος και η Λαϊκή Ορχήστρα ”Μίκης Θεοδωράκης”.

Θα επακολουθήσουν πυροτεχνήματα, συναυλία Πυξ Λαξ στο κάστρο Αντιρρίου μετά τα μεσάνυχτα και συναυλία μουσικής Lounge με τους Νίκο Πατρελάκη και Scopitone στο κάστρο του Ρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v