Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιθανή παραγραφή σε υποθέσεις Κεντέρη, Θάνου

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος παραγραφής των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι Ολυμπιονίκες Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου καθώς και ο πρώην προπονητής τους κ. Χρήστος Τζέκος.

Πιθανή παραγραφή σε υποθέσεις Κεντέρη, Θάνου
Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος παραγραφής των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι Ολυμπιονίκες Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου καθώς και ο πρώην προπονητής τους κ. Χρήστος Τζέκος αναφορικά με το « τροχαίο» παραμονές της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Η δίκη αναβλήθηκε για έκτη συνεχόμενη φορά λόγω παρέλευσης ωραρίου και ορίστηκε νέα δικάσιμος η 12η Ιανουαρίου του 2011.

Τα αδικήματα που σχετίζονται με το αμφισβητούμενο κατά την κατηγορία , τροχαίο ατύχημα τελέστηκαν το 2004 και σύμφωνα με τον νόμο η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί εντός οκτώ ετών.

Οι Ολυμπιονίκες δεν προσήλθαν στο δικαστήριο, ενώ παρών ήταν ο κ. Τζέκος ο οποίος κατηγορείται για προμήθεια, εισαγωγή και κατοχή απαγορευμένων ουσιών. Συγκατηγορούμενοι τους είναι και επτά γιατροί του ΚΑΤ οι οποίοι βαρύνονται με τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της ψευδούς βεβαίωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v