Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία SMS Choice από τη Cosmote

Τη νέα υπηρεσία SMS Choice, προσφέρει η ανανεωμένη συσκευασία καρτοκινητής WHAT’S UP της Cosmote, η οποία επιβραβεύει τους πελάτες της, με 500 δωρεάν γραπτά μηνύματα, την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία.

Νέα υπηρεσία SMS Choice από τη Cosmote
Τη νέα υπηρεσία SMS Choice, προσφέρει η ανανεωμένη συσκευασία καρτοκινητής WHAT’S UP της Cosmote, η οποία επιβραβεύει τους πελάτες της με 500 δωρεάν γραπτά μηνύματα, την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Cosmote, η υπηρεσία SMS Choice προσφέρει σε παλαιούς και νέους κατόχους WHAT’S UP τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο προπληρωμένα πακέτα γραπτών μηνυμάτων SMS choice 100 και SMS choice 250, αξίας 5 ευρώ και 12 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), αντίστοιχα.

Σε όσους από αυτούς εγγραφούν για πρώτη φορά στην υπηρεσία μέχρι τις 31 Αυγούστου 2004 -ανεξαρτήτως πακέτου επιλογής- η Cosmote προσφέρει επιπλέον 500 δωρεάν γραπτά μηνύματα με προθεσμία κατανάλωσης μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2004.

Eπισημαίνεται, πως το SMS choice προσφέρει το φθηνότερο γραπτό μήνυμα της αγοράς, ενώ μετά την κατανάλωση του πακέτου των προπληρωμένων μηνυμάτων εξακολουθεί να ισχύει η κλιμακωτή χρέωση του WHAT’S UP.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η επιλογή πακέτου γίνεται εύκολα και άμεσα με αποστολή στον αριθμό 1313 δωρεάν γραπτού μηνύματος με το περιεχόμενο SMS 100 ή SMS 250, ανάλογα με το πακέτο.

Αναλυτικότερα, οι πελάτες WHAT’S UP της Cosmote έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν έως και πέντε ίδια ή διαφορετικά πακέτα SMS choice μηνιαίως, τα οποία μπορούν να καταναλώσουν μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του τελευταίου πακέτου.

Επιπλέον, με την αποστολή στο 1313 δωρεάν γραπτού μηνύματος με το περιεχόμενο SMS YP ή ΣΜΣ ΥΠ μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενημερωθούν για το διαθέσιμο πλήθος των γραπτών μηνυμάτων και την ημερομηνία λήξης του πακέτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v