Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Group: Καθαρισμός ακτών στην Αμοργό

Με το μήνυμα «Δίνω ζωή στην ακτή μου», η Attica Group, πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει και το φετινό καλοκαίρι τον καθαρισμό παραλιών, αυτή τη φορά στην Αμοργό.

Attica Group: Καθαρισμός ακτών στην Αμοργό
Με το μήνυμα «Δίνω ζωή στην ακτή μου», η Attica Group, πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει και το φετινό καλοκαίρι τον καθαρισμό παραλιών, αυτή τη φορά στην Αμοργό, τηρώντας για άλλη μία φορά τη δέσμευσή της να συμβάλει ουσιαστικά στην προστασία των ελληνικών ακτών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στελέχη της εταιρείας, προσκάλεσαν τους μαθητές των τελευταίων τάξεων των δημοτικών σχολείων του νησιού, ώστε να μεταδώσουν από κοινού μέσα από τη δράση τους ένα συμβολικό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς των ελληνικών ακτών, συμβάλλοντας έτσι όχι μόνο στην προστασία του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου της Ελλάδας, αλλά και στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Αγιάλης και των Θολαρίων, πλήρως εξοπλισμένα με γάντια, t-shirts, καπελάκια και σακούλες μαζί με στελέχη της εταιρείας Blue Star Ferries καθάρισαν την ακτή στον Όρμο της Αιγιάλης, ενώ την ίδια ώρα μια δεύτερη ομάδα παιδιών από τα σχολεία των Καταπόλων, της Χώρας και της Αρκεσίνης, καθάρισαν την ακτή Καλοταρίτισσα. Οι δύο ομάδες και όσοι ενήλικες συμμετείχαν εθελοντικά, ενώθηκαν το μεσημέρι στην παραλία Καλοταρίτισσα σε μια χαρούμενη γιορτή δίπλα στη θάλασσα. 

Όπως επισημαίνεται, η ενέργεια του καθαρισμού των ακτών στην Αμοργό, μια μέρα μετά από την παγκόσμια ημέρα που είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον, μετέφερε το μήνυμα της κοινωνίας που ανησυχεί και παίρνει πρωτοβουλίες για μία βιώσιμη ανάπτυξη και ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Σημειώνουμε ότι η ενέργεια «Δίνω Ζωή στην Ακτή μου» εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Attica Group για το 2010, το οποίο θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά σε άλλες ακτές των νησιών μας. Είναι δέσμευση του Ομίλου να συμβάλλει στην προστασία των ελληνικών ακτών, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με τη συνένωση και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v