Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απαλλαγή ΕΥΠ από τις κατηγορίες για Πακιστανούς

Απαλλάσσονται ο πρώην υποδιοικητής της ΕΥΠ Σεραφείμ Τσιτσιμπής και ο υπάλληλος της υπηρεσίας Χρόνης Μπακόπουλος οι οποίοι ήταν κατηγορούμενοι στην υπόθεση αρπαγής πακιστανών το καλοκαίρι του 2005.

Απαλλαγή ΕΥΠ από τις κατηγορίες για Πακιστανούς
Απαλλάσσονται με το υπ’ αριθμόν 517/2010 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο πρώην υποδιοικητής της ΕΥΠ Σεραφείμ Τσιτσιμπής και ο υπάλληλος της υπηρεσίας Χρόνης Μπακόπουλος οι οποίοι ήταν κατηγορούμενοι στην υπόθεση αρπαγής πακιστανών το καλοκαίρι του 2005.

Σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου δεν αποδείχθηκε ότι πραγματοποιήθηκαν απαγωγές και παράνομες ανακρίσεις πακιστανών, ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι το όλο θέμα άπτεται «στην εσωτερική διαμάχη που υφίσταται στους κόλπους της εν Ελλάδι πακιστανικής κοινότητας».
 
« Η διαμάχη αυτή στην οποία φέρεται να πρωτοστατεί ο φερόμενος ως πρόεδρος της κοινότητας Τζαβεντ Ασλαμ έφτασε στο σημείο να δωροδοκηθούν κάποιοι πακιστανοί για να δηλώσουν ότι και αυτοί είχαν καταστεί θύματα αρπαγής», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα.

Αρχικά κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν έξι ακόμη υπάλληλοι της ΕΥΠ για τους οποίους η δικογραφία έχει κλείσει με τυπικές κλήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v