Τη στήριξη των βουλευτών του ζητά ο πρωθυπουργός

Σήμερα, ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου πρόκειται να μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και, σύμφωνα με πληφορορίες, αναμένεται να ζητήσει από τους βουλευτές να στηρίξουν τα νέα οικονομικά μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση. Την Δευτέρα o επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο, Μάρτιν Σουλτς, εξέφρασε προς τον πρωθυπουργό την αλληλεγγύη της σοσιαλιστικής ομάδας, ενώ αναγνώρι

  • Ant1
Τη στήριξη των βουλευτών του ζητά ο πρωθυπουργός

Σήμερα, ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου πρόκειται να μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και, σύμφωνα με πληφορορίες, αναμένεται να ζητήσει από τους βουλευτές να στηρίξουν τα νέα οικονομικά μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση.
 
Την Δευτέρα o επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο, Μάρτιν Σουλτς, εξέφρασε προς τον πρωθυπουργό την αλληλεγγύη της σοσιαλιστικής ομάδας, ενώ αναγνώρισε τη δυσκολία των μέτρων πυο θα πρέπει να ληφθούν.

«Τα μέτρα που έχει ήδη πάρει η κυβέρνηση είναι πάρα πολύ δύσκολα. Αν λάβει επιπρόσθετα μέτρα, η αίσθησή μου είναι ότι η ΕΕ πρέπει να συγκεκριμενοποιήσει την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Σουλτς, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και πρόσθεσε ότι «το μήνυμα πρέπει να είναι ότι τα προβλήματα, που υπάρχουν εντός της Ευρωζώνης, θα πρέπει να επιλύονται μέσα στο πλαίσιό της και σύμφωνα με το πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών-μελών».

Ας σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο κ. Σουλτς είχε συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα πολύτιμο το γεγονός ότι η σοσιαλιστική ομάδα θέτει στο επίκεντρο την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ειδικά τώρα που απαιτούνται πολύ δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να ληφθούν για το καλό των πολιτών και της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v