Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Ενημέρωση για το ”Euro2004” μέσω i-mode

Πλήρη αθλητική ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ”Euro 2004” παρέχει η Cosmote μέσω του i-mode αλλά και των γνωστών υπηρεσιών MyCosmos.

Cosmote: Ενημέρωση για το ”Euro2004” μέσω i-mode
Πλήρη αθλητική ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ”Euro 2004” παρέχει η Cosmote μέσω του i-mode αλλά και των γνωστών υπηρεσιών MyCosmos.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι νέες υπηρεσίες για το ”Euro2004” της Cosmote παρέχουν σε όλους τους πελάτες, με συμβόλαιο αλλά και τους κατόχους καρτοκινητής, πλήρη αθλητική ενημέρωση για τη σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, μόνο οι πελάτες της Cosmote θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους, μέσα από ένα εύρος επώνυμων παρόχων αθλητικού περιεχομένου του i-mode, με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρία, (Contra.gr, e-go ΕΘΝΟΣΠΟΡ.net, Asport.gr, Sportnet.gr, Kastelliotis.net, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, easybetnet.com, Spotbet.gr), προκειμένου να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου λεπτό προς λεπτό μέσα από το κινητό τους.

Με εκτενή αναφορά στην Εθνική Ελλάδος αλλά και στα νέα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών ομάδων, συνεχίζει η ανακοίνωση, οι συνδρομητές θα μπορούν ακόμα να ενημερωθούν για τη βαθμολογία των ομίλων καθώς και για τα αποτελέσματα όλων των αγώνων.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα λήψης των πιο έγκυρων προγνωστικών για όλους τους αγώνες, live scores αλλά και e-mail alerts κάθε φορά που αλλάζουν τα σκορ.

Στο πλαίσιο της περιόδου γνωριμίας των πελατών της Cosmote με το i-mode, όλες οι υπηρεσίες i-mode, που εισήγαγε αποκλειστικά η Cosmote στην Ελλάδα, παρέχονται δωρεάν μέχρι τις 15/7.

Επιπλέον, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μέσω της συνεργασίας της Cosmote με την Eurocom και τον ΣΠΟΡ FM, οι χρήστες των υπηρεσιών MyCosmos έχουν τη δυνατότητα αυτόματης on-line πληροφόρησης για τα σημαντικότερα νέα (π.χ. γκολ, πέναλτι ή άλλες ενδιαφέρουσες εξελίξεις), τη βαθμολογία των ομίλων αλλά και τα ακριβή αποτελέσματα όλων των αγώνων.

Τέλος, καταλήγει η ανακοίνωση, οι συνδρομητές της Cosmote μπορούν να έχουν πρόσβαση στο παραπάνω πλήρες ειδησεογραφικό υλικό από το μενού υπηρεσιών MyCOSMOSview, μέσω SMS, μέσω MyCosmos SIM, μέσω WAP αλλά και με SMS alerts.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v