Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Υποτροφίες στην ελληνική περιφέρεια

Tα όνειρα 36 νέων της ελληνικής περιφέρειας στήριξε η COSMOTE για όγδοη συνεχή χρονιά, μέσα από το θεσμό των υποτροφιών της, απονέμοντας σε πρωτοετείς φοιτητές ΑΕΙ, υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις.

Cosmote: Υποτροφίες στην ελληνική περιφέρεια
Tα όνειρα 36 νέων της ελληνικής περιφέρειας στήριξε η COSMOTE για όγδοη συνεχή χρονιά, μέσα από το θεσμό των υποτροφιών της, απονέμοντας σήμερα σε πρωτοετείς φοιτητές ΑΕΙ, υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις, συνολικού ύψους 189.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απονομή των «Υποτροφιών COSMOTE για την Ελληνική Περιφέρεια» για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, παρουσία της κ. Θάλειας Δραγώνα, Ειδικής Γραμματέως Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, ενώ κοντά στους φοιτητές βρέθηκε και ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, πρεσβευτής Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης, ανέδειξε δέκα Υποτρόφους, οι οποίοι βραβεύτηκαν με το ποσό των 15.000 ευρώ ο καθένας, από τους νομούς Αχαΐας, Γρεβενών, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Μαγνησίας, Πρεβέζης, Σάμου και Σερρών. Επιπλέον, είκοσι έξι Τιμητικές Διακρίσεις, αξίας 1.500 ευρώ η καθεμία, απονεμήθηκαν σε υποψηφίους από τις ίδιες περιοχές, που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.

Κατά τη βράβευση των Υποτρόφων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Μιχάλης Τσαμάζ δήλωσε σχετικά: «Οι Υποτροφίες της COSMOTE μετρούν ήδη οκτώ χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια, μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, έχουμε ενισχύσει με συνέπεια την ελληνική περιφέρεια έχοντας δημιουργήσει ένα φυτώριο με περισσότερους από 250 μελλοντικούς ενεργούς πολίτες. Αυτούς που αύριο, με τη σειρά τους, θα επιστρέψουν μέρισμα στην κοινωνία».

Από την έναρξη των Υποτροφιών COSMOTE το 2002 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει απονείμει 81 Υποτροφίες και 178 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, έχοντας καλύψει το 100% της ελληνικής περιφέρειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v